Ikke helt min uke!

Ja da var det fredag igjen og det er utrolig godt! Jeg har ikke hatt den beste uka.. Mandag og tirsdag gikk veldig greit, men så kom onsdag og et fantastisk blodtrykkfall som gjorde at jeg svimte av og kjørte hodet inni en kommode som sto akkurat der jeg falt. Ikke husker jeg hva som skjedde, men våknet med hodepine og et skrubbsår i panna :/

Dette gikk fort og tipper jeg var borte et par-tre minutter.. og alt gikk bra tross alt! 

Torsdag var det tid for legen som allerede var avtalt og den fantastiske glukosebelastningen skulle tas.. Det å drikke 250 ml med ren sukker er faktisk så kvalmt at jeg spyr ved tanken. Jeg gjorde faktisk det litt når jeg drakk den også.. Deretter var det å vente 2 timer på legesenteret uten å skulle anstrenge meg.. Første timen gikk bra, men så var det å slepe seg bort til luka, hvit i ansiktet som et laken, og spørre om jeg kunne legge meg litt nedpå.. Den søte, snille damen i skranken fikset og jeg fikk ligge rett ut en time.. DIGG! 

Legen konstaterte at blodsukker og alt var bra, men hjernerystelse hadde jeg fått etter fallet i går. Da var det å bli hjemme i dag også, og det tror jeg at jeg hadde godt av.. bare senke skuldrene litt sammen med minstemann som selvfølgelig hadde feber og var tett som ei potte.. 

Blodtrykkanfallene blir vel ikke bedre, men har begynt å ta mine forholdsregler og prøve å forhindre at det skal skje så ofte :)

Nå er det å sette seg godt til rette og se på The Voice <3

Ha en fin fredagskveld :)

Maya 

6 kommentarer

Daniel Øyen

20.10.2017 kl.18:57

Ha en fin fredagskveld du og! :-D

mayashjorne

20.10.2017 kl.18:57

Daniel Øyen: Takk :)

Snuppa87

20.10.2017 kl.20:08

Uff da. Håper du får en fin og rolig fredags kveld da :)

mayashjorne

20.10.2017 kl.20:14

Snuppa87: Tusen takk og ha en fin fredags kveld :)

Tonje

20.10.2017 kl.20:10

Uff for en uke. Ta vare på deg selv. God helg.

mayashjorne

20.10.2017 kl.20:14

Tonje: Takk for det og god helg til deg også :)

Skriv en ny kommentar

mayashjorne

mayashjorne

34, Aurskog-Høland

En blogg om alt mulig, interiør, livet som mamma, kropp og helse, temaer som jeg synes er viktig å sette fokus på eller bare litt hverdagslige ting. Jeg håper at denne bloggen vil kunne være inspirerende for andre.

Kategorier

Arkiv

hits