Lenge siden sist :)

Hei!

Da sitter jeg her en søndag morgen alene.. gutta er på teltur og jeg slapper av hjemme med pcen, litt rolig musikk og cola zero i glasset. Jeg kjenner at jeg burde vært mer aktiv på bloggen, og det er virkelig et mål framover. For å være ærlig trodde jeg ikke at det var så mange som kom til å lese den når jeg startet, men det er en god del som faktisk får inspirasjon av den og det er så utrolig gøy! Så framover nå skal jeg i det minste få til ett blogginnlegg i uka, hvis ikke flere 😉 Tenk at for tre måneder siden satte jeg i gang det som skal bli min største utfordring noen gang.. 12 uker – 6 kg lettere og har fullført et løp på 5 km på 38,59 min. Det går sakte men sikkert framover, og for en som er innmari utålmodig er det en utfordring. Det er en utfordring å  få til alt det som skal til for å få det til å gå med full jobb, to små barn, fritidsaktiviteter og hus. Heldigvis har jeg en mann som legger til rette for at jeg får det til.. <3 

Jeg synes det er vanskelig å være egoistisk og sette mine egne behov før andres. Jesper i barnehagen må hentes senere for at jeg skal trene en fredags ettermiddag eller Jonathan må være med pappa på trening slik at jeg kan ta Jesper i vogna og jogge meg en tur.. Jeg er avhengig av endel trening for å greie å dette og da må jeg faktisk være egoistisk en periode, men det gir en bismak.. en følelse av å være en dårlig mamma, selv om jeg vet at jeg ikke er det..

Jeg er flink med trening og trenger 4-5 økter i uka.. Jeg løper, trener styrke, er med på håndballtrening og går en god del.. Maten jobber jeg med hver dag! Jeg spiser propud med vanilje til frokost og et mellommåltid, ellers prøver jeg å holde meg til ren mat.. mye grønnsaker og salat..

I kveld er det håndballtrening, men ei styrkeøkt hjemme først!

Ønsker alle en fin søndag, nyt dagen og kos dere masse <3

Her fra KK Mila 🙂

Klem fra May Liss

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg