Et ærlig innlegg!

Det er fredag og helg… deilig! 

I dag har vi vært i skogen med 1.klasse og det var godt å være ute.. bål, grille pølser og bare nyte en fin høstdag.

I kveld er det ut med gode venner og det gleder jeg meg masse til. Gode venner er viktig og i den siste tiden har jeg fått mer kontakt med fine folk rundt meg.

Jeg ser Sophie Elise hadde et innlegg på VG-TV om å være ensom.. digger folk som tør å si ifra og fortelle hvordan de virkelig har det  eller har hatt det.. Tøff dame som fortjener masse ros!

Jeg tror mange av oss sitter inne med ting som de sliter med eller ikke tør å si til andre, jeg burde også vært flinkere til det, men jeg har startet på en vei som jeg håper fører til et sted der jeg kan bli tøffere på flere måter! 

Jeg er mamma, jeg er lærer, jeg er et menneske som vokser for hver dag, jeg lærer nye ting hver dag! Jeg prøver å være et godt forbilde for de rundt meg, lære de respekt og omsorg for andre. Jeg prøver å lære de å ta gode valg selv om det kan være vanskelig valg. Jeg må ta vanskelige valg, og hvordan vet man om det valget man tar er riktig? Det vet man ikke, men man må følge magefølelsen og det man selv tror er det beste for deg. Ja deg! Jeg mener og tror at for at de rundt deg skal ha det bra med deg så må du ha det bra med deg selv først og har du ikke det blir det vanskelig for alle parter! 

Hvis jeg skal ta meg selv som et eksempel så har jeg blitt voksen de to siste årene vil jeg si. Jeg har alltid vært ansvarsfull og pliktoppfyllende, men det er det jeg har vært.. Nå ser jeg mer hva som er best for meg og familien min og jeg går en del ut av komfortsonen. Jeg blogger og det vet jeg en del synes er tullete, men jeg synes det er kult og kanskje jeg treffer noen der ute som trenger det. Jeg trener og har stort fokus på det.. ja mange vil si det er egoistisk og det er det jo for mange av døgnets timer som jeg kunne vært hjemme med gutta eller gjort noe med Joar går til trening eller noe i forhold til det, men premien er at de får en kone og en mamma som er fylt med energi og som er glad og fornøyd.. 

Ønsker dere alle en god helg og for vår del blir det masse som skjer! 

Klem fra meg <3 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg