Noen tanker på en søndag kveld..

Hei!

Litt sent, men tenkte å ut et lite innlegg før jeg legger meg.. Har fått stor motivasjon for å blogge i det siste, vet sjelden hva jeg skal skrive om før jeg setter meg ned med pcen. Det gir meg en slags ro og for meg er dette avslapning. 

Det har skjedd mye i helgen og vi har kost oss masse sammen. Hverdagene flyr avgårde, så godt man kan ha litt tid sammen i helgen <3 Jeg satt å tenkte på det i helgen, hvor stressende hverdagene er både for store og små. I går var jeg på en kjøretur inn til Lillestrøm og da hørte jeg på radioen. Der var det en psykolog som snakket om dette med stress i hverdagene og at barn kan få senskader av dette, og må jo innrømme at jeg blir litt skremt når jeg tenker på det. Samtidig synes jeg at det er viktig at barn er med på en eller flere fritidsaktiviter, og det av den grunn av at de tilegner seg selvtillit og sosial kompetanse som er utrolig viktig for et barn i utvikling. Her hjemme er vi opptatt av at barna våre skal være med på noe og at vi voksne skal engasjere oss i det som skjer. Aktive og sosiale barn er glade barn 🙂 

Vi er heller mer opptatt av å prøve og lage gode rutiner rundt leggetider og de dagene det ikke er fritidsaktiviteter 🙂 Høres sikkert litt klisjeaktig ut, men stikkordet her er PRØVER 🙂 Det går ikke alltid på skinner for å si det sånn..  

Nei nå er det natta for min del og snart er det mandag og en ny uke er igang! For min del er det start på lavkarbo igjen og komme igang med trening etter en skikkelig dårlig uke. 

Jeg har fått min egen facebook side som dere kan like hvis dere ønsker det <3 ( Bare søk på mayashjorne på facebook! )

Ha en fin uke så kommer det vel snart et innlegg igjen 🙂 

Klem fra meg

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg