Endelig fredag.. eller ikke 😂

Endelig fredag! Det var i hvertfall det jeg tenkte i dag tidlig.. Akkurat nå sitter jeg halvveis over kjøkkenbordet med en 3 åring som spiser pizza og forteller meg vitser.. Jeg sier at han burde vært i  seng nå og han ser på meg, øynene blir helt smale og så ler han høyt med de kritthvite tennene sine.. Jeg må le, men har lyst til å grine.. Eldstemann sitter i stua og spiller ps4.. “Se nå mamma! Se nå..” vent litt sier jeg mens jeg står halvveis inn i vaskemaskinen og drar ut alt det våte utetøyet fra uka! Det er litt deilig å stå med hodet i vaskemaskinen.. Bare puste litt.. Hører minstemann på kjøkkenet som nettopp har veltet et glass brus utover hele seg.. Du som kom fra badekaret for 5 minutter siden!
Tannpuss, kveldens siste utfordring.. Det går som det pleier og det skal forhandles.. Hvorfor må alt forhandles om? Vi går opp og leser.. Han er i seng.. Eldstemann sitter musestille å spiller for han tror ikke jeg merker han er der.. tror jeg.. Tannpuss sier jeg.. Forhandlinger! Nye forhandlinger.. Han kommer seg i seng..
Jeg faller om på sofaen.. Jeg skulle ha gjort litt husarbeid men orker ikke.. Gudskjelov at jeg tente lys og gjorde det litt hyggelig da jeg kom hjem kl 17.. Setter på TVen og vurderer å se en film.. Ligger der, kan faktisk ikke forklare hvor sliten jeg er.. Men jeg ville aldri vært foruten det jeg har nettopp har opplevd, for de gutta som ligger oppe å sover på hvert sitt rom er det fineste jeg har 😍

Ha en fin fredag der ute ❤

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg