Den første dagen er alltid verst!

Hei alle sammen!

Det ligger vel kanskje i kortene om hva jeg skal skrive om nå..


Det bør ikke handle om vekt, men det gjør det allikevel! (Bilde hentet fra google)

Ja jeg er i gang igjen jeg etter et lite tilbakefall på nyåret 😉 Det er ikke noe nyttårsforsett, men et valg jeg tar for meg selv og kroppen min. Det handler om å føle seg bedre og ha det bra med seg selv, så jeg er igang igjen. Det høres jo ganske klisjeaktig ut det med å ha det bra og føle seg bedre når man er slankere og spiser sunt.. men er det ikke slik? Er det ikke derfor alle gjør dette?  Jeg føler meg ikke bra i den kroppen jeg er i nå og vil gjerne gjøre noe med det. Denne gangen har jeg valgt å følge fitfocus sin matplan. Det er en middelvei mellom lavkarbo og vanlig produkter. For 250kr fikk jeg opplegg for 4 uker, både mat og trening, pluss at jeg har verdens beste PT som hjelper meg videre på veien både med trening og gode ord <3

Jeg skal være ærlig og jeg skal si at jeg trenger folk som gir meg noen oppmuntrende ord og synes at jeg er flink, det gir meg boost! En boost til å fortsette å være like flink.. Flere som føler det sånn?

Akkurat som med bloggen, og når folk synes det jeg skriver er bra eller at de liker mayashjorne. Det gir meg en bekreftelse på at det jeg gjør ikke bare er tullete, og for å være ærlig tror jeg at alle trenger dette. Alle mennesker trenger både ros og hyggelige tilbakemeldinger, alle vokser på fine ord. 

(Bilde hentet fra google)
 

Jeg har gode venner rundt meg som drar meg med ut på turer/treninger og en mann som er veldig flink til å hjelpe meg både når jeg er på topp og når jeg er langt nede så det skal være muligheter for å lykkes.

Etterpå er det ut på tur i ruskeværet med Nina fra jobben. Da er det litt lettere å komme seg over dørstokken når man er to 🙂 

Nå sitter jeg å slapper av etter en god middag som besto av kylling og mangosalat, mens guttakrutt ser på film (RIO). Det er godt for de også og kunne slappe av etter en lang dag både på skole og i barnehagen. 

Jeg håper alle dere der ute får en fin kveld om det er inne foran peisen eller  ute i ruskeværet!

Klem fra meg   

4 kommentarer

Siste innlegg