Det som gjør vondt i dag, gir deg styrke i morgen.

Hei og god morgen <3

Da har det vært stille et par dager fra meg. Det har skjedd så mye og har ikke kommet hjem før sent på kvelden så da har jeg ikke orket, men i dag er det litt tid før vi skal ut av huset.Her er det en helt vanlig morgen med fifa 17 på tven, jeg sitter i pysjen, Joar lager frokost og Jesper hopper rundt i sofaen, noe som han da ikke får lov til. Jeg tror faktisk at målet hans er å gjøre alt han ikke får lov til hele tiden 😉

Etter en lang periode uten PT trening var det tid for en ny time i går.. Tja hva skal jeg si? Det var sinnsykt vondt, slitsomt og viljen ble satt på prøve, men jeg gjennomførte og gikk på “Helgero” timen etterpå. Det er pilates/yoga inspirert time. Dagen i dag blir nok vond med tanke på kroppen.. Jeg vil si at jeg er en anelse støl! 


Synes disse ordene passet bra med tanke på gårsdagen 😉 (Bilde hentet fra google)

Jeg har jo som sagt begynt på nytt opplegg og det har fungert veldig bra, søtsuget er borte og maten metter lenge. De første to kiloene er borte og jeg håper flere er borte når februar melder sin ankomst. Jeg føler meg så mye bedre når jeg ser at det fungerer og det gir mer inspirasjon til å fortsette.

Nå skal vi snart gjøre oss klare til å kjøpe bursdagsgave for Jesper skal i barnehage bursdag i morgen, deretter er det å gjøre oss klare til håndballturnering for Jonathan.

Ønsker dere alle en fin dag der ute og det ser ut som det skal bli en fin dag med sol 🙂

Klem fra meg

4 kommentarer

Siste innlegg