Alle har vi sider vi ikke liker ved oss selv..

I dag er jeg sliten,og lei av det meste ..

Jeg har vondt i kroppen og føler at nå trenger jeg bare å puste litt. Jeg lovte meg selv, og dere, at jeg skulle være ærlig på bloggen.. alt er ikke rosenrødt, vakker og perfekt hele tiden. Noen ganger er det bare skikkelig kjipt og i dag er en sånn dag!

Jeg vet hvorfor disse periodene kommer, og det er mye av stress og tanker. Jeg er en person som stresser alt for mye og unødvendig. Alt for opptatt av hva andre rundt meg måtte tenke og mene om meg, det jeg gjør eller de valgene jeg tar. Den dårlige samvittighetene kommer når jeg føler jeg burde ha gjort ting, men ikke gjør det. Dette må jeg jobbe med videre og gi litt mer slipp, være mer åpen for at alt er ikke perfekt hele tiden.

Jeg har mange gode og bra sider, men har også de sidene som gir meg sånne dager som i dag. I dag var det vanskelig å få ned noe konstruktiv på bloggen, men allikevel føler jeg meg bedre allerede <3

Mitt tips til meg selv og alle dere der ute i dag: Gjør ting som gjør deg GLAD! om det er å ligge på sofaen, spise godteri eller løper flere mil.. Gjør det! 


Ha en fin kveld.. <3

 

3 kommentarer

Siste innlegg