179 dager er lenge siden!

Fikk opp et varsel på facebook siden min om at det var 179 dager siden sist jeg hadde postet et innlegg.. kanskje på tide og prøve igjen med litt blogg da.. 

Vet ikke hva som skjedde for 179 dager siden, men mistet motivasjonen for å skrive. 

Siden sist har det skjedd en del saker og det største er vel at vi venter en liten jente i januar 2018. Det vil jeg si kom ganske overraskende, men nå gleder vi oss bare. Gutta er som gutter flest, og med eldstemann er det fotball som er det store. Jeg husker da han var liten og vi pratet om at vi ønsket han skulle få den samme lidenskapen for fotballen som jeg og Joar har. Jeg har spilt i 15 år og Joar aner jeg ikke, men han spiller enda 🙂 MEN vi var enige om at han skulle få prøve de aktivitetene han ville, så han har vært innom hiphop, svømming, håndball, allidrett og fotball. 

Da Jonathan var 6 år, var han med på sin første trening. Etter det har det bare blitt flere og flere. Jeg ser den samme interessen og gleden ved fotball som jeg hadde da jeg var 8 år.

Minstemann på 4 år synes alt er morsomt og det er ingenting som er bedre. Han vil egentlig styre alt selv 😉 

Jeg tenker at min blogg kommer til å bestå av ting som faller meg inn der og da, men den store interessen er interiør, sette sammen elementer som passer sammen og gjør det fint her hjemme. Jeg handler ikke ting i butikken, men er veldig opptatt av gjenbruk. Jeg skjønner ikke hvorfor man skal kjøpe nytt når det er så mye fint brukt. Ja det er litt jobb og følge med etter ting og alt er man ikke like heldig med, men for meg blir det som en hobby som gjør at jeg kan ta en liten pause i hverdagen. De tingene jeg ikke vil ha lengre, eller som ikke passer inn selger jeg og kjøper meg noe annet nytt 🙂 Jeg forandrer ofte og følger ingen bestemt stil, men setter ting sammen som jeg synes er fint og gir meg den gode følelsen. (Bilder kommer etter hvert) 

Jeg kommer nok til å skrive en del om hverdagslivet med småbarn, graviditet/baby, jobb og annet som faller meg inn 🙂

I dag er jeg hjemme med minstemann som har fått bihulebetennelse, så endelig fikk jeg satt meg ned og skrevet litt. 

Ha en fin dag! 

 

Bilde hentet fra google

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg