Stuen ble ny for 1400kr ❤

God kveld!

Ungene sover, Joar jogger og jeg ligger i pysjen på sofaen. Det finnes ikke noe bedre følelse enn å ligge på sofaen med levende lys på bordet mens det er skikkelig ruskevær ute. Jeg burde kanskje gjort noe, men velger å slappe av i dag 🙂

Som overskriften sier har jeg fikset stua og er så fornøyd <3
Innlegget i går handlet litt om at jeg er veldig opptatt av gjenbruk og det ble selvfølgelig det nå også!

Før jeg fant ut hva jeg ville ha så måtte jeg over i lysere farge. Jeg liker grå og isunda gråfargen fra IKEA har jeg alltid likt godt. Den er litt sånn spraglete gråfarge som passer godt når man har barn med tanke på flekker og søl.
Valget mitt falt på Karlstad sofa fra ikea, men jeg hadde ikke tenkt å bruke 7000 på nye møbler nå.. Så fikk tak i en kjempefin toseter på finn til 500 og to stoler med to tilhørende trekk til 1000kr.
Sofaen jeg hadde solgte jeg og fikk 400 for.. Helt topp!

Så kom jeg over to puter jeg falt helt pladask for <3
Linputer med Mamma og pappa tekst fra Palma, de ga jeg 250kr for og de passet helt perfekt både i sofaen og hver sin stol!

Digger forresten de store kartene fra IKEA! Har det blå og det brune 🙂
Nå mangler jeg bare noen kule blå/beige puter til sofaen så begynner jeg å bli fornøyd!

Det jeg vil med dette innlegget er å si at det er så mye bra brukt der ute og hvis man er villig til å bruke litt tid på å finne og hente, så er det mange muligheter! By the way så er jeg kommet forbi det stadiet at jeg synes det å kjøpe og selge brukt er flaut 😉

Ha en fin kveld der ute 🙂

Maya

4 kommentarer

Siste innlegg