Å nei!

Å NEI!

Det var akkurat det jeg tenkte når jeg hørte Jonathan åpnet døren med et hyl.. Jeg løper ut i gangen og ser en blodig leppe og en gutt som er oppløst i tårer. Hva har skjedd? Naboen står i døra og har fortalt at han hadde tryna skikkelig på sykkelen..

Å NEI! jeg glemte å si at han ikke skulle sykle nå på kvelden. Jeg kjente at det ble kaldt da jeg kom hjem i stad, men oppi alt glemte jeg å ringe han..Jeg kjenner at jeg har lyst til å synke ned i gulvet og bare bli borte.. Hvordan kunne jeg glemme det?! Nå står han her med verandaleppe og to fortenner som er skadet.

Det er en følelse jeg har kjent på alt for ofte i det siste.. Følelsen av å ikke strekke til ..

Vi fikk roet oss og han satt seg i sofaen.. Jeg ringer hysterisk til Joar som sitter og har undervisning på en skole i Gjøvik

(ute på terrassen for at ingen inne skulle se at mamma ble litt for mye!) 

Da Jonathan ble rolig og slappet av foran tv`en kom alle følelsene.. De ligger praktisk talt utenpå kroppen om dagen og det hjelper ikke at jeg er sliten og har mye vondt. Joar ringte farmor som igjen ringte venninnen sin som er tannlege. Vi fant ut at vi ringer tannlegen i morgen og at det ikke var så ille som jeg trodde.. DET ER ILLE NOK, men dere skjønner sikkert hva jeg mener.. 

Som Jesper sa til meg før han sovnet.. “Det var bra Jonathan ikke døde, mamma” ..

Nå tar vi livet med ro og bare slapper av! <3

Anbefaler alle store og små, LA SYKKELEN STÅ!

Klem fra Maya 

 

4 kommentarer

Siste innlegg