Mamma?

“Mamma?” kommer det fra en liten barnemunn ved siden av meg i sofaen.. “Ja”, sier jeg i en slags zombie stemme. Mamma er sliten, så sliten at jeg egentlig bare diller med. Gutta storkoser seg med nettbrett og smålego. Jeg burde gjort så mye, blant annet å pusset de små hvite, lest bok og lagt minstemann. Jeg orker bare ikke.. Vi får vente til pappa er hjemme, han er på dugnad med fotballaget. 

Fotballkampen mellom Slovakia og Norge er på tv-en, men hører ikke alt for det er en liten kar ved siden av meg i sofaen som synger julesanger så høyt han bare kan! “Mamma? se på meg mamma!” Han har satt alle lego prinsessene sine oppå hverandre og later som om de balanserer på hodene til hverandre..

“Mamma? Kan vi ikke bygge litt sammen?” Nei ikke i dag Jesper.. Nå skulle du vært i seng for lenge siden.. Plutselig skjer det veldig mye på gulvet, katta flyr gjennom rommet med et kyllinglår i munnen.. HVA skjer? Jo det var det middagsbordet som skulle vært ryddet av.. Ahh det glemte jeg.. Jeg hører med skrekk og gru at vaskemaskinen snart er ferdig også..

Nå kom pappa hjem.. reddende engel <3 Da ser det ut som minstemann kommer seg i seng også! 

Nei dette ble jo ikke en veldig positiv post, men sånn er det noen ganger 😉

Nå får jeg dra kroppen opp av sofaen og faktisk gjøre noe.. eller nå trenger jeg jo det egentlig ikke .. 

Ha en fin kveld!

Maya 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg