Gi meg oppskriften!?

Onsdag allerede, klokka er snart halv seks og jeg sitter å gjesper ved kjøkkenbordet. Det bærer preg av at det har vært en heftig middag og flere små barnehender rundt bordet. Ingen barnehender her nå, bare jeg. Jonathan er på trening, Madicken har reist hjem, Jesper er hos farmor og Sofia sover i vogna. Oppvaskmaskemaskinen durer og går, den er i grunn ganske søvndyssende 😉 Jeg gikk inn på bloggen for å se om det var noen fine innlegg, og det var det jo i grunn. Det handler mye om utseende, kropp og hvordan ta vare på seg selv..

Jeg har aldri brukt sminke, jeg har aldri vært tynn, jeg har aldri vært treningsnarkoman, jeg har egentlig ikke vært så populær heller.. Jeg har aldri vært den jenta som syntes så godt, ikke på ungdomskolen ihvertfall. MEN jeg har vært den jenta som elsket fotball og alltid var kamerat med gutta, den jente som mamma stadig vekk var oppgitt over som kom hjem med grønske eller hull på knærne på den helt nye buksa. Jeg var den jenta som satt timesvis med lekser for å få det perfekt, jeg var den jenta som elsket å jobbe med unger, jeg var den jenta som aldri ga opp ting, men jeg var også den jenta som ønsket å være veldig populær som de andre populære jentene.. Jeg er ikke så ulik den jenta i dag egentlig, liker mye av det samme som jeg gjorde da og jeg skulle fortsatt ønske jeg var tynnere, likte å sminke meg og elsket å trene.. 

Jeg gruer meg til unga mine skal få kjenne på de forventningene som de skal få møte etterhvert.  

En ting er sikkert og det er at vi voksne har et stort ansvar med å lære ungene våre hva som er greit og ikke greit. Jeg tror at mange er flinke til det, men jeg ser også at i en stresset hverdag faller ting ut, og jeg kan jo kun snakke for meg selv, men det er ikke alltid jeg greier å få med meg alt som skjer i barnehagen og på skolen. 

Så.. hvordan finner man en oppskrift som gjør at man blir fornøyd med seg selv? Send meg gjerne den om du sitter på en god en.. 😉 

Nå er det litt greier så jeg må stikke, men ha en fortreffelig kveld der ute <3 

Maya 

 

2 kommentarer
    1. Oppskriften er nok å slippe opp litt, alt behøver ikke være perfekt.
      Len deg litt tilbake og tenk “det er bra nok” 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg