Dette blir spennende!

Jeg sitter på terrassen på hytta i Sverige.. Det er allerede varmt og godt. Lillemor ligger i hengekøya og spreller, mens gutta sitter inne å småkrangler om at de fant en ananasbit på pizzaen de fikk til frokosten.

Jeg sitter å tenker at jeg har lyst til å blogge mer, men vet ikke hva jeg skal skrive om og hva som fenger. Jeg vet at trening og sminke er ganske populært, MEN ikke er jeg noe spesielt glad i trening og sminke meg har jeg aldri gjort.. Litt mascara i ny og ne er alt det jeg har å skryte av!

Det var ei venninne av meg som sa “Hvorfor skriver du ikke om interiør? Det er du god på .. “
Jeg synes interiør er gøy, så hvorfor ikke, men jeg vil gjøre en helt ny vri på det..

Min lidenskap er å fikse, ordne og styre hjemme slik at jeg har det fint rundt meg, og for to år siden startet jeg et lite prosjekt for meg selv. Jeg ville gjøre om alt og skifte stil, men jeg hadde ikke mange tusen til å gjøre om og kjøpe nytt så jeg måtte inn på salgssider og flere steder der brukte ting ble solgt til en grei pris ..
Jeg oppdaget at dette var gøy og veldig overrasket over hva folk faktisk solgte/ga bort!

Etter dette har det bare fortsatt.. Og nå skal jeg skifte stil igjen etter noen år med brunt og en veldig home&cottage/ rustikk stil, så vil jeg tilbake til hvitt blandet med blått/grått og sølv. Jeg følger ikke trender men kjører min egen stil. Dere der ute skal få være med meg på reisen og budsjettet mitt er 0,- , MEN de pengene jeg får inn ved salg av nåværende møbler/ting&tang går inn i potten til innkjøp av nye ting.

Jeg vil legge ved noen bilder av hvordan det ser ut nå og bloggen oppdateres jevnlig underveis med bilder av nye innkjøp og funn.

Dette blir spennende å se om jeg får til, vil du følge meg på reisen? <3

4 kommentarer

Siste innlegg