#hverdagshelter ❤

Utenfor døra står det et par svarte støvete sko.. Jeg kan se de har vært ute i et brent terreng, de lukter røyk..

Det samme med klærne som henger ute på terrassen, jeg kan kjenne det når jeg går forbi..

Første meldingen kom i helga, sent på kvelden.. Kan du stille? Skogbrann på Auli.. Han reiser fra hytta i Sverige og ned til Grorud leir.. Deretter ut til brannen.. Jeg sov ikke så mye den natta, ekkelt med skogbrann, vet aldri hva som kan skje.. Kjenner man er litt redd når det er faren til unga dine som driver ute i skogen midt på natta for å hjelpe brannmannskapene..

Han kom hjem sent neste dag, uten søvn på mange timer ..det hadde visst vært tøft.. De er flinke tenker jeg, for en innsats de legger ned..

Det går et par dager, ny melding tikker inn.. Denne gangen Telemark og oppmøte Grorud leir grytidlig på morgenen. Kjenner den samme følelsen som sist kommer snikende..

Jeg tenker at alle de menneskene der ute som stiller opp og gjør en innsats mot flammene fortjener en klapp på skulderen og en god klem, og faktisk høre at den jobben de gjør er fantastisk!
Tidligere har jeg ikke tenkt over det, men når jeg har det så tett på kroppen og får høre hva de gjør og hvordan de jobber er det en kjempejobb de legger ned alle sammen! 🔥

De siste ukene har jeg også observert at noen fortsatt bruker grillene sine og tenker at det er ikke spesielt lurt i disse tider! Brannvesenet har innført totalforbud mot åpen ild også i egen hage, dette gjelder også gassgrill.

Jeg ønsker alle de som skal ut for å hjelpe til i forhold til skogbranner masse lykke til!
Takk for den innsatsen dere legger ned..#hverdagshelter

Maya

2 kommentarer

Siste innlegg