Jeg henger ikke med lenger..

Ja da var det noen uker siden jeg har blogget og jeg som var så godt i gang! Ja ja, jeg får prøve å være flinkere fremover.. Jeg har faktisk skrevet noen innlegg som jeg er usikker på om jeg skal poste enda, men vi får se.. 

Tredje uke med jobb er allerede i gang.. Det er veldig godt,å være tilbake med ungene i klassen og fine kollegaer <3 

MEN dagene flyr avgårde og jeg henger ikke med.. noen dager er jeg helt utslitt og i dag er en slik dag.. En litt krevende dag på jobb, rett hjem og spise middag.. Joar drar på kamp og deretter er det eldstemann som skal på trening og mellomste skal i badekaret. Lillemor ligger å sover, men når mellomste er ferdig med å bade er hun våken. Da er det mat til begge, så bading på lillemor.. Inntullet i et håndkle er det å slenge hun på armen og ta kveldsstellet med mellomste og deretter lesing. 

 En i seng, nå er det eldstemann som kommer inn døra.. Han har handlet is og sjokolade til oss.. kommer som sendt fra himmelen til en mor med lavt blodsukker og helt tom for energi.. Så er det kveldsmat på eldstemann som helst vil drøye leggetid lengst mulig. 

Synes dette bildet som Jesper har tegnet er så kult, akkurat sånn føltes det i kveld 🙂 

Nå 21.08 ligger lillemor ved siden av meg som en liten polkagris i sin rød og hvitstripete pysjamas , og eldstemann pusser tenner mens grusomme meg 3 ruller over skjermen.. Akkurat nå sitter jeg bare her, vet faktisk ikke om jeg orker å reise meg opp, men må jo få lagt disse to siste..

I morgen er en ny dag og den starter tidlig.. Jeg avslutter her, kort og godt!

God natt og skal prøve å få til et bedre innlegg i morgen 🙂 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg