Min dag <3

Helt siden jeg kan huske har bursdagen min vært noe helt spesielt..  Jeg elsker denne dagen for den er min og akkurat i dag er det jeg som får litt ekstra oppmerksomhet. Gaver er ikke så viktig, men man ser hvem som virkelig bryr seg og gidder å ta seg til til å sende en gratulasjon på sms, facebook eller ta en telefon til deg. Det er så koselig! 

Bursdag er stort for meg og jeg gjør alltid mye ut av det med mine egne unger også, de skal føle seg spesielle hver dag, men akkurat på bursdagen skal de være midtpunkt med kaker, gaver, sang og masse oppmerksomhet. 

I dag ble jeg vekket på sengen av tre søte små og en litt klumsete mann 😉

Jeg ble servert en  kokosbolle med lys på og en kopp kakao med krem, men lyset på kokosbollen måtte vi late som brant da de ikke fant en lighter som funket! Jeg merker at smilet kommer når jeg tenker på den lille kokosbolle det lille rosa lyset som ikke brant. Helt fantastisk! 

Gutta hadde kjøpt inn gaver og de hadde vært kreative i år! Jesper kom med en pakke t-lys for vi måtte jo tenne opp i alle de fine lyktene vi hadde laget, pluss en fin liten tegning. Jonathan kjenner mammaen sin og kjøpt en stor Freia japp/peanøtt sjokolade som jeg ELSKER! Røde roser og mange gode ord og sang fulgte selvfølgelig med.. 

Sofia satt som ei sol under hele seansen <3 

På jobben møtte jeg en pult pyntet med ballonger og gaver, det er godt å ha verdens søteste og fineste kollegaer <3 

Resten av dagen går med til middag med de beste jeg vet om, besøk og litt serie på kvelden. Dette vil jeg kalle en helt fantastisk bursdag. 

Nå slenger jeg bena høyt og slapper av litt på sofaen! 

Ha en fin kveld <3

Maya 

2 kommentarer

Siste innlegg