Elsker gjenbruk!

Det er vel ingen hemmelighet at jeg er en flittig “gjenbruker” .. Jeg elsker gjenbruk og gamle ting som kan få nytt liv. Jeg ser heller ikke helt poenget med å kjøpe nytt til en dyr pris da det er så mye fint brukt. 

I vårt hus er stort sett alt gjenbruk, men vi lider ikke av den grunn. Jeg tror ingen tenker over det når de kommer inn her, det er vel heller at ting er blitt byttet ut mot noe annet som heller er mer bemerkelsesverdig. Dette er min hobby og jeg kjenner at jeg blir glad inni meg av å bare tenke over hvor mye man kan gjøre i forhold til gjenbruk. Jeg koser meg så når jeg for lov til å fikse og ordne, den følelsen når man ser resultatet er så herlig! 

Mitt siste prosjekt, som nevnt i sist innlegg, er en spisestue/spise/kjøkkensofa etter hva man vil kalle det. Jeg kom over en sofa og to lenestoler som skulle gies bort her en dag, og det var en sofa som jeg hadde sett på lenge og hadde ønsket meg. Det med å få ting gratis er litt vanskelig for man vet aldri hva man får.., men denne gangen var jeg heldig selv om det var litt små skader på den.. ingenting som ikke kunne fikses.. 

Dette var et stykke unna, men ved hjelp av finn småjobber fikset jeg dette greit og fikk en til å hente og levere på døren for meg. Sofaen kom og jeg vasket den godt, skrudde av beina og satte på nye høye bein som jeg kjøpte fra Ikea til 250,- og for en suksess det ble, en helt nye sofa som passet rett inn i stuen min <3 

Slik så den ut da jeg fikk den i hus.. 

Etter en grundig vask og nye bein ble den ganske fin! 

Den passet godt med de andre spisestuemøblene <3 

Om det ble like fint som om en snekker eller en mer kyndig person hadde gjort det, er jeg ikke sikker på, MEN den funker og er riktig så fin til akkurat mitt spisebord og min stil. Jeg digger den, også er det noe med at når man har fikset noe selv så er det ekstra gøy! 

Jeg har fikset litt andre småting også, som for eksempel en Expedit hylle med fire rom. Har en kurv med babyleker jeg er veldig fornøyd med, men den passet ikke inn i hylle så jeg slo i stykker midtdeleren og vipps der passet kurven helt perfekt og hylle fikk et litt mer særpreg enn alle de andre hyllene fra IKEA. 😉 

Jeg ser jo at jeg burde ha meg et nytt kamera da bildene ikke blir så fine som jeg ønsker meg, men det kommer etterhvert. 

Ha en fin kveld, det skal jeg med ei god venninne <3 

Maya 

6 kommentarer

Siste innlegg