Lillebror og storebror <3

I dag skal innlegget handle om de fineste gutta jeg vet om.. En lillebror og en storebror.. 

Tenk at eldstemann er blitt 9 år allerede, jeg synes det ikke er lenge siden han ble født og hele verden vår ble forandret fra en dag til en annen. En vakker liten gutt som etterhvert fikk lange lyse krøller. Han har krøller enda bare han får litt lengde på det, men selv synes han krøller er det verste som finnes.

Jonathan ble storerbror for første gang i 2013, da var han 3 og et halvt år. Lille Jesper kom til verden med sitt svarte hår og lange øyevipper.. Ser vel kanskje det tydeligere i etterkant at Jonathan måtte bli for fort stor selv om vi hadde forberedt oss på det i forkant. Jonathan er en verdens fineste og greieste storebror og det samme er lillebror, men de er som brødre flest og småkrangler om alt og ingenting 🙂

Noen ganger lurer jeg faktisk på om det er mulig å krangle om enkelte ting de lager en stor greie av! 

En storebror og en litt mindre lillebror ..

Det er rart å få to så ulike gutter, både utseendemessig og personlighet. De har jo likheter, men de er nok mer ulike enn like.. 

Jesper ser nok veldig opp til storebror og vil gjerne gjøre alt han gjør, og MYE er urettferdig.

Vi har vært veldig klare på at det er forskjell på å være stor og liten, og det er forskjell å være eldst. Jonathan får lov til noen ekstra ting, noen fordeler skal man ha som eldstemann. Det beste han vet er å sitte sammen med meg å se på skal vi danse en lørdagskveld etter at Jesper har lagt seg. Da blomstrer han og det er så viktig å gi de litt tid alene sammen med mamma eller pappa, eller begge. Jesper gjør vi andre ting med, som han synes er koselig.

 

Disse gutta er glade i hverandre og vil få mange gode opplevelser sammen gjennom årene som kommer.

Ser for meg Jonathan passer på den yngre, litt mer ville lillebroren sin.. Må le for der er de veldige forskjellige. Jonathan er veldig opptatt av hva som er rett og galt, mens lillebror kjører litt mer på og tar litt lettere på ting.

Så store de er blitt.. Jeg sprekker av stolthet når jeg ser på disse to fine guttene mine.. De er snille, greie, høflige, trygge på seg selv, en som går på skolen og en som snart skal begynne, en leser og en har oppdaget bokstavene ..

Mamma henger ikke med, STOPP TIDEN!! 

Nå skal vi ha lørdagskveld som Jesper kaller det og det inneholder både taco og film så her er det bare å slenge seg rundt! 

Ha en fin kveld der ute <3

Maya 

 

2 kommentarer

Siste innlegg