Bloggen vokser!

Det hele startet med en ide om å skape noe eget, dele litt av meg selv og mitt/vårt liv. Jeg har jo alltid vært ei jente som har skrevet dagbok, og det er jo ikke så mye annerledes ved å skrive en blogg. Dette er jo akkurat som en dagbok om hverdagen, alt som skjer både på godt og vondt som jeg velger å dele med de rundt meg. Det å skrive om temaer som kanskje er vanskelig å snakke om, eller bare det å dele dagligdagse ting som viser innsiden av en helt vanlig familie som verken er verre eller bedre enn noen andre, det er viktig for meg. Hvis noen kan dra nytte av dette, ville dette være et stort pluss! 

Det som jeg har tenkt på i ettertid er at ungene mine kan jo fortsette å lese denne bloggen når jeg blir borte, hvor fint er ikke det? <3 

Om det var en skummel tanke å starte en egen blogg? Ja det var det, for hva ville de rundt meg eller de som kjenner meg tenke om at jeg begynte å blogge, kan jeg skrive godt nok og fenge noen der ute?

Det er jo også litt delt syn på det å blogge eller ha sin egen blogg, jeg selv føler at det er mer negativt syn enn positivt. Har du en bra blogg med mange følgere blir det noe annet, men for ei dame på bygda som skriver om helt dagligdagse temaer er jo situasjonen en litt annen. Det viser seg jo nå i ettertid at denne bloggen kan bli større enn det noen gang jeg forestilt meg, og akkurat nå er det over 100 mennesker der ute som har likt siden min og vil se alle innleggene jeg deler. Det er morsomt, spennende, skummelt og alt på en gang, men også en tilbakemelding på at det jeg skriver om er interessant og fengende. Mange sender meg meldinger på ulike sosiale medier, sms eller sier det til meg at de synes jeg skriver bra og de liker at jeg er ærlig og åpen om det jeg tar for meg. 

Jeg har sagt det tidligere og sier det igjen, for meg gir det mening å skrive blogg og jeg koser meg med det, og jeg må jo innrømme at det er ekstra morsomt når jeg ser at den vokser for hver uke. Nå har jeg nådd 100 følgere på facebook og det kommer nye likerklikk hver uke og det velger jeg å tro at det er fordi folk liker det jeg skriver om. 

Jeg tok et valg for to år siden og selvom det var skummelt så tenker jeg at dette var riktig for meg!

Mitt råd til deg der ute: Hopp i det og gjør det som føles riktig for deg <3

TUSEN TAKK TIL ALLE DERE UTE SOM TAR DERE TID TIL Å LESE BLOGGEN!

Maya

 

6 kommentarer

Siste innlegg