Ja sånn er det her på morgenen ;)

I dag da jeg kjørte i barnehagen og lillemor til farmor surret radioen i bakgrunnen, og de kom plutselig inn på hva man starter dagen med, og hvor forskjellig vi starter dagen, alle har sin greie de må gjøre.. 

Da tenkte jeg at dette kan jeg ta som dagens innlegg, hvordan starter vi dagen vår?

Vi er jo 5 stykker i et relativt lite hus med ET bad og det hjelper ikke at noen av oss er mer morgengretne enn andre.

(Les: May Liss.)

Nå er jo Joar hjemme 3 dager i uken i pappapermisjon, men de dagene alle skal av sted så er det litt kaotisk.

Ja for det er dager det er full panikklignende tilstander hvis vi har stått opp litt sent i tillegg at vi ikke har ordnet det vi skal kvelden før. “Ja, men det ordner vi i morgen. Det er jo bare å stå opp litt tidligere !” Noen som kjenner seg igjen?

Det fungerer like dårlig hver eneste gang så jeg skjønner ikke at jeg selv tror på at det kommer til å fungere.

Da skal alle sammen inn på badet samtidig, og det er så mye armer og bein over alt, bleier som flyr igjennom rommet sammen med vrengte gensere og toalettpapir..  Ja for i midten sitter jo Jesper som ikke lar seg påvirke av alle oss rundt som er i full panikk over alt som vi skal rekke, han sitter å dingler med beina ned fra do-sete og synger gjerne en liten sang for oss 🙂 Jeg må le når jeg tenker på dette.. men som regel har vi mer kontroll på dette enn det kanskje kommer fram her.

 

Det er jo alltid en av oss voksne som står opp først.. (Les: Joar) eller det er ikke sant for av og til sitter det faktisk en liten snik ute i stua og ser på nettbrett eller tv når vi står opp 🙂 

Så er det å vekke en etter en, vrenge gensere og diskutere litt hvem sin feil det er som ikke har vrengt den i utgangspunktet..

Sofia er alltid den som er mest blid, hun sitter på gulvet som ei prinsesse og smiler til alle som løper rundt for å fikse et eller annet. Joar stikker på jobb og jeg er igjen med ungene. Det går som regel veldig greit og de vet hvor de har meg og jeg dem som igjen fører til lite krangling. Alle er vi enige om at det er lurt å ikke krangle for da blir det ikke noe fint for noen..

Barnehage, barnepasser og skole.. Det går i ett før jeg setter beina inne på jobben <3

Maya

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg