Ull er gull <3

Reklame | Mi Mio barneklær, miotrend.no

Høsten er kommet, bladene er i ferd med å skifte farge og det er et kaldt drag i luften selv om sola skinner. For meg er det viktig at ungene har på seg noe behagelig og mykt i hverdagen, som også holder de varme på kalde og friske  høstdager. Det er jo ikke slik at man bare kan bruke ull på høst/vinter, men det er godt å ha på seg hele året. 

Ungene mine er som unger flest og er i mye aktivitet, og de blir varme og kalde om hverandre. Huden blir fort tørr og den mellomste gutten vår har eksem som gjør at ull er gull for han å ha på seg. 

Ull kombinert med bomull er godt for kroppen, den sørger for at huden holder seg varm og tørr selv i en aktiv hverdag, den absorberer og frigjør fuktighet, og ikke minst det er garantert kløfritt. Det er godt for også de aller minste å ha gode myke klær, de sover mye på dagtid og de trenger klær som ikke strammer når de sitter/krabber/kryper/ruller rundt på gulvet. 

Vi bruker mye ulltøy fra name it  akkurat på grunn av det jeg har skrevet tidligere i annonsen,og vår nærmeste butikk er MI MIO på Bjørkelangen. Dette er en butikk med mye utvalg til alle tre barna våre og i tillegg mange flotte klær til alle årstider. Butikken har nå fått seg en egen nettbutikk http://miotrend.no/ og her anbefaler jeg alle å ta en titt! 

Vi har vært veldig heldig å fått et flott sett fra denne nettbutikken og vi elsker det! Det er mykt og godt, og det klør ikke. Fargene er duse som passer helt perfekt til Sofia. Settet heter Wupsus, her er det trøye med tilhørende stillongs. Vi fikk også med matchende ullsokker.  

 

Her er hele settet, deilig for en liten jente <3 

Nydelig trøye  i en herlig dus farge med søte nupereller i kantene på halsen og armer, og herlig stillongs i grå med strikk i livet som er godt for små jenter.

Denne fine trøyen finner du her: https://miotrend.no/dameklaer-barneklaer/barn/jente/ull-jente/name-it-ull-bomull/ 

Stillongsen finner du her: https://miotrend.no/dameklaer-barneklaer/barn/jente/ull-jente/nmfwupsus-wool-co-leggings-dark-grey/ 

Ullsokkene er også fra name it og de kan du finne her: https://miotrend.no/dameklaer-barneklaer/barn/jente/ull-jente/nitwaksi-wool-terry-socks-lys-rosa/

 

 

Lillemor elsker å være ute og sitte å leke i alle bladene, et helt perfekt antrekk for denne lille jenta <3 

Anbefaler igjen og ta en tur innom https://miotrend.no/ 

Ha en fin dag ute i blåsten og del gjerne innlegget 🙂 

Maya 

4 kommentarer

Siste innlegg