En helt vanlig tirsdag :)

Uka er i gang og det skal ikke stå på at vi har lite å gjøre. Nå skal det sies at fotballsesongen for halvparten av husholdningen er over så det hjelper litt selv om det er noen treninger her og der. 

I dag er det tirsdag og tirsdag er kult, det er dagen da det er klubben. Klubben er kult for der kan man være med venner også kan vi spille, kjøpe ting i kiosken og høre på musikk sier Jonathan. Vi sitter rundt matbordet og praten går lett. Jesper spiser medisterkaker så det nesten tyter ut av ørene og snakker om alt som har skjedd i barnehagen og ikke minst at han skal møte mamma i skogen sammen med barnehagen i morgen. Tenk at den lille gutten min skal begynne på skolen neste år <3 

Vi har avtalt at noen av kameratene til Jonathan skal sitte på.. han gleder seg og jeg hører han prate i telefonen med en av de. “Hva skal du ha på deg?” Jeg hører i andre enden at det sies ett eller annet også ler de høyt. Jonathan tar på seg joggebukse og hettegenser med capsen bak fram. Du kjører joggebukse i dag sier jeg mens jeg skifter tidenes største bæsjebleie. Ja i dag ble det joggebukse for i dag skal de leke granny.. Ehhh.. granny? Jaha sier jeg og får lillemor opp i badekaret, beina går og smilet sitter løst når hun skjønner at hun skal bade. Ikke aner jeg hva granny er, men det hørtes artig ut 😉 

Vi setter oss i bilen og jeg skrur opp musikken og spør om han er klar for å kjøre party – taxi? Han ler og sier: “Mamma du er så gæren!”

Jeg slipper de av på klubben, roper sånn halvveis ut av døra at jeg henter de klokka åtte ..  Jeg kan se hvordan de synes at dette er det kuleste som er akkurat nå. De er 4. klassinger og går på klubben, kan det bli mer kult? Nei ikke for Jonathan ihvertfall. 

Nå står et par litt slitne adidassko i gangen og capsen ligger slengt ved siden av.. Gutten som har brukt det ligger oppe i senga si og er fornøyd med kvelden. 

Nå skal jeg se kamp og slappe av litt før det er natta 🙂

Maya 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg