Det gir så mye tilbake <3

Og der satt jeg meg ned etter en lang dag.. Jeg orker ikke ha på tv-en, det er deilig at alt er stille. To av tre har lagt seg og eldstemann kommer hjem fra trening om en times tid. Jeg tenkte å få ut et innlegg før det er ny runde med kveldsmat og diverse. 

Dagen i dag startet jo med at jeg sov til klokka åtte. Jeg sovnet ikke før 4 i natt så det ble noen få timer før jobb. Det gikk greit det og det har vært en fin dag på jobb med mange glade barn. Deretter har jeg en fast avtale med litt ekstra leksehjelp for to greie jenter i Lillestrøm.

Når jeg sier til noen at jeg har ekstra leksehjelp på siden så er det mange som kommer med; “At du orker! Hvordan orker du det i tillegg til alt annet?”  Jeg storkoser meg med det og det er litt egentid for meg, selv om det er med andres barn. En av mine MANGE drømmer er å opprette et slags mentor program som hjelper litt ekstra der det skulle være behov uten at det skal koste 1000,- timen. 

 Jeg er jo også en person som trenger å ha noe å gjøre, jeg blir gal hvis jeg skulle sitte i sofaen hver dag etter jobb. Dette er jo satt litt på spissen med tanke på at jeg har tre barn 😉  

Deretter var det hjemom og spise litt, få alle ut og rett på fotballtrening. Nå er jeg så heldig å få være med å trene de som skal starte på skolen neste år. DeT er jo en så fin gruppe med unger, for en glede de viser. En glede å være med, en glede for å være sammen med hverandre, lære nye ting og sparke ball. Det er mye latter og smil, og ikke minst idrettsglede. Nå skjer det mye for disse barna, de forberedes til skolestart og får lov til å ha egen fotballtrening med egne baller og egne mål. 

Slike ting som dette her gir meg så mye tilbake! <3

Torsdag er en dag med tettpakket program, men ikke noe vi angrer på. Her er alle fornøyd, men slitne og den etterlengtede fredagen er ikke langt unna. 

Nå litt husarbeid og en rask dusj før alt varmtvannet blir brukt opp av eldstemann. 

Ha en fin kveld <3 

Maya 

2 kommentarer

Siste innlegg