Kontrollfreaken som mister kontrollen totalt..

Dagen i dag var godt planlagt i forkant, men absolutt alt vi hadde planlagt i går kveld skjedde da altså ikke. 

Ja, vi skulle stå opp tidlig og gjøre oss klare til Ahus og epilepsikurs. Jesper skulle leveres i barnehagen kvart på åtte, deretter levere Sofia, også være på Lørenskog i god tid før kurset startet. 

Hva skal jeg si? jeg sto opp kvart over syv og da vi fikk kommet oss ut av huset var klokka åtte. Ungene var i godt humør, men det skulle ikke vare lenge for i det vi kommer til barnehagen har Jesper mistet klementinen sin og det er full panikk. “Du må gå inn uten den Jesper, vi har dårlig tid” prøver jeg å forklare. Han løper inn med Joar og stemningen hadde ikke vært veldig god. Vi fant klementinen i ettertid på gresset hjemme så jeg er litt usikker på hva han egentlig har drevet med. 

Vi ankommer Lørenskog 9 minutter før kurset starter, løper opp for vi skal helt innerst og øverst på sykehuset selvfølgelig. Litt svett i pæra rekker vi det og  er fornøyd med det.

Kurset var veldig bra og lærerikt. Det var lege, spesialpedagog, epilepsisykepleier, barnepsykiater og to sosionomer som holdt små foredrag. Det ga oss en pekepinn på at vi er på vei i riktig retning og at vi har tatt riktige valg selv om vi har følt at vi har famlet litt i blinde i det siste.

Ferdig med kurset og vi setter nesen hjemover. Jeg blir satt av først før Jesper blir hentet, han skal til farmor i dag. Jeg går ut av bilen og skal bare ta med meg nøkkelen til huset og vips der henger klokka seg fast i et eller annet og detter fra hverandre. Herlig! Jeg som akkurat har begynt å trene og bruker den hver dag! 

Jeg går inn døra, er litt irritert og får et enormt behov for å ommøblere i stua.Sikkert fordi jeg har mange tanker og trenger å få noe annet å tenke på. Stua blir ommøblert i en feiende fart og det er bare lysekrona som skal henges opp over bordet. Skal bare skru fast den minste skruen før jeg er ferdig.. pling sier det og jeg finner ikke igjen skruen som så og si er usynlig. ÅÅÅ.. Jeg finner den etter 30 minutter leting! Får opp lysekrona og er riktig så fornøyd.

Nå skal jeg begynne med maten…tacofredag <3

Middagen lages og vi skal kose oss, jeg har laget guacamole og det er det beste jeg vet. Jeg setter meg ned ved bordet og ser etter 5 min at den er blitt helt brun.. Den ser så ekkel ut, så dropper det!

“Jonathan du må finne fotballklær til i morgen” sier jeg.Han skal spille cup i morgen tidlig.Han finner fram, men fotballshortsen er selvfølgelig borte. Den ble jo brukt i gymtimen for noen dager siden! Jeg sier noen ord inni meg som ikke egner seg noen andre steder enn akkurat der. Hele huset blir endevendt og den finnes ikke noe sted, opp på skolen og sjekke der (Der fant vi bare det gamle svømmetøyet), men den er og forblir borte. Heldigvis får vi låne en av en god kamerat.

Vi skal hente shortsen, men finner ut at jeg må opp på butikken og kjøpe en pose med twist som takk for hjelpa. I det jeg står i butikken, inne på Rema 1000, innser jeg at jeg har på meg pysjbuksa!

Nå sitter jeg i sofaen med en blå lilletå for den greide jeg å sparke det hardeste jeg kunne i stuebordet.

Nå sier jeg takk for meg og tar kvelden. Kontrollfreaken har mistet all kontroll og har innsett at dette er en realitet i dag 😉 

Satser på en litt bedre dag i morgen <3

Maya

2 kommentarer

Siste innlegg