“Være den du er og ikke bry deg om hva andre sier”

I disse tider lærer jeg ungene på skolen en ny sang. Jeg har også lært den til mine egne, og den heter “være den du er”..

Den handler om å ville være noe annet enn det man er, men at du skal være sterk nok til å ikke bry deg om hva andre mener.

Jeg tenker at dette er et viktig tema å ta opp, FOR DET er vanskelig å ikke bry seg og tro på at det man gjør er bra nok! Ikke minst det man er, og stå for de valgene man tar ❤

Jeg mener også at man må ha respekt for andre sine valg,selv om det er vondt eller man har en annen mening selv.

Alle har sin historie og har med seg noe i sekken de har med seg gjennom livet. Jeg har også det, og det har gjort meg til den jeg er i dag.

Jeg har tatt valget og bestemt meg for at den jeg er, er faktisk bra nok.
Jeg er absolutt ikke perfekt og må jobbe med meg selv på mange områder, og det er jeg klar over. Det er jeg ærlig på, men det betyr ikke at det er lett!

Når folk sier jeg er barnslig for de valgene jeg tar blir jeg lei meg, men så må jeg tenke at da får de mene det. Det vil alltid være noen som ikke liker det jeg gjør, skriver eller måten jeg er på.. Da får man heller omgi seg med de menneskene som mener det motsatte ❤

Nå har jeg endelig kommet meg dit at jeg har blitt voksen nok til å si hva jeg mener og kommet meg videre selv om noen ikke liker meg eller hva det nå skulle være.

Jeg har fått mange hyggelige tilbakemeldinger på bloggen og en av de kommentarene/meldingene som er gjentagene er ærligheten i innleggene mine.
Tusen takk for det, det gir meg mer motivasjon til å fortsette  ❤

Ha en fin kveld der ute ❤
Det blir snart en liten treningstur på meg og venninne 🏃🏼🏃🏼

Maya

2 kommentarer

Siste innlegg