Noen uker er det mer bekymringer og utfordringer enn andre.. <3

Nå er det en slik uke.. Akkurat nå kjenner jeg på følelsen av å være skikkelig gjennomsliten. Når den følelsen kommer har det ofte vært en krevende periode i forkant der hvor stresset har tatt overhånd! Ja slik har det vært de to siste ukene.

Hverdagene den siste tiden har vært preget av tanker som ofte kretser rundt barna. Jesper har hatt større og tettere anfall enn før. Det er litt skummelt, men vi begynner å vende oss til det, men det er akkurat som om når vi har slått oss til ro og føler oss trygge på de anfallene han har, blir de sterkere og hyppigere. Da er det noe nytt vi må møte og ta inn over oss, håndtere ikke minst.

Det er jo ikke oss det er synd på, men denne lille gutten som opplever disse anfallene. Vi skal jo være tryggheten hans og du kan jo tenke deg selv når du er usikker på det som skjer og skal da være der for et lite barn som trenger at du reagerer riktig. Det synes jeg er vanskelig, skikkelig vanskelig!

Det hjelper ikke at jeg er oppe til sent på kveld heller, men det er så godt når alle er i seng. Bare senke skuldrene og sitte å se på alt av repriser man ikke har fått med seg tidligere i uka.

Nå gleder vi oss til tacofredag og bare kos. Vi skal kose oss, alt av utfordringer og bekymringer denne uken har inneholdt legger vi bak oss. 

Jeg ønsker dere alle en kjempefin helg og så kommer det flere innlegg i løpet av helgen. Kanskje prosjektet mitt blir ferdig også, men vi får vente å se når den tid kommer..

Maya

4 kommentarer

Siste innlegg