Cloud bread.. prøver noe nytt :)

Hei alle sammen!

Denne uken hørte jeg snakk om cloud bread på jobben, og tenkte at dette må jeg prøve. Fant oppskrift på nettet og her kan man vel bruke det aller mest av krydder og tilsette med de smakene man liker best selv. Jeg prøvde med soltørkede tomater for det synes jeg er godt.

Spennende med noe nytt og det er veldig lite kalorier samt mye proteiner. Det er jo også sånn at hvis man skal forandre kosthold og prøve å gå ned i vekt at det er viktig med noe nytt. Noe som kan gi litt mer motivasjon for å fortsette. Faktisk ta seg den tiden det tar og kose seg litt med det.

Oppskrift:

3 egg, delte i plommer og hviter
1/2 ts bakepulver
en knivsodd salt
3 ss myk ost, f.eks. Philadelphiaost

Deretter pisker du eggehviten og tilsetter det andre 🙂

Så er det å fordele det utover steke brettet og steke de på 150 grader i 20 minutter..


 Etter 20 minutter er de ferdig og ser helt topp ut!

Synes dette var veldig enkelt og godt. Tok 30 minutter totalt så det tar ikke lange tiden 🙂

Jeg er fornøyd og skal nå spise en god og sunn frokost!

Ha en fin lørdag der ute alle sammen <3

May Liss

 

Bedre sent enn aldri..

Hei alle sammen!

Endelig tilbake etter en lang pause.. mye som har skjedd og motivasjonen for å skrive noe som helst har vært helt borte. Kort fortalt så er galleblæra borte etter en del smertefulle anfall, men det har ikke gått helt smertefritt. Snart tilbake i full jobb og gleder meg til å komme tilbake til de søte små.. <3


 

Har lest en del blogger og artikler i det siste og har faktisk fått meg en boost til å starte med litt trening og fokus på kosthold igjen.. med snart sommerferie og lange lyse sommerkvelder er det ikke noe unnskyldning for å ikke ta på seg joggeskoa.. Bloggen min videre kommer til å ta for seg min vei til et lettere og sunnere liv. Har troen på at kanskje jeg kan inspirere andre og i tillegg at det kan gi meg litt ekstra motivasjon for å fullføre.

Oppdateringer kommer underveis 🙂

Ha en fin kveld alle sammen.

May Liss