Da er sommerferien og alt som hører med igang!

Hei alle sammen!

Da er sommerferien i gang, og vi pakker og setter kursen mot Danmark om et par dager.. Nå begynner utfordringene for alvor. Ferie, varme dager, feststemning og all den gode maten sommeren har å by på. Her kreves det mot, forbereding, selvdisiplin og støtte fra de aller nærmeste.

I det siste har jeg vært fryktelig matlei og føler at all mat vokser i munnen. Prøver å finne litt “lette” måltider og heller spise litt oftere. Jeg har mange gode turkamerater som drar meg ut, pluss en PT som kommer med gode råd og holder meg litt i øra 😉 Det er mange feller som man kan lett tråkke i.. et eksempel: I kveld var jeg fryktelig fysen og tenkte at nøtter med yoghurt var en god ide.. det var ikke det.. mye sukker.. liten nedtur, men laget meg en fruktsalat istedenfor.. det falt i smak hos 7åringen i huset i hvertfall.

Jeg trener så ofte jeg kan ved å gå lange turer med godt tempo, PT timer, litt styrke med kettlebells og litt jogging.. Jeg merker det på kroppen og føler selv om den responderer bra på treningen, men om det synes så veldig vet jeg ikke. Jeg skal måle meg om noen uker igjen og da blir det spennende å se hvor langt jeg er kommet.

Målet er å trene hele sommer, om det er på ferie eller hjemme. Jeg skal også følge den kostplanen jeg har uansett hvor vanskelig det er. Jeg er vel ganske sikker på at jeg ikke går ned 20kg til 1. september, men håper 13-15kg! Så får heller målet 20kg være til jul. Jeg har vel innsett at jeg er nødt til å bruke litt tid på denne forvandlingen.

Ha en fin kveld der ute, for min del er det EM på tv 😉 Heia Belgia!

Klem fra May Liss