Alle har vi sider vi ikke liker ved oss selv..

I dag er jeg sliten,og lei av det meste ..

Jeg har vondt i kroppen og føler at nå trenger jeg bare å puste litt. Jeg lovte meg selv, og dere, at jeg skulle være ærlig på bloggen.. alt er ikke rosenrødt, vakker og perfekt hele tiden. Noen ganger er det bare skikkelig kjipt og i dag er en sånn dag!

Jeg vet hvorfor disse periodene kommer, og det er mye av stress og tanker. Jeg er en person som stresser alt for mye og unødvendig. Alt for opptatt av hva andre rundt meg måtte tenke og mene om meg, det jeg gjør eller de valgene jeg tar. Den dårlige samvittighetene kommer når jeg føler jeg burde ha gjort ting, men ikke gjør det. Dette må jeg jobbe med videre og gi litt mer slipp, være mer åpen for at alt er ikke perfekt hele tiden.

Jeg har mange gode og bra sider, men har også de sidene som gir meg sånne dager som i dag. I dag var det vanskelig å få ned noe konstruktiv på bloggen, men allikevel føler jeg meg bedre allerede <3

Mitt tips til meg selv og alle dere der ute i dag: Gjør ting som gjør deg GLAD! om det er å ligge på sofaen, spise godteri eller løper flere mil.. Gjør det! 


Ha en fin kveld.. <3

 

Det som gjør vondt i dag, gir deg styrke i morgen.

Hei og god morgen <3

Da har det vært stille et par dager fra meg. Det har skjedd så mye og har ikke kommet hjem før sent på kvelden så da har jeg ikke orket, men i dag er det litt tid før vi skal ut av huset.Her er det en helt vanlig morgen med fifa 17 på tven, jeg sitter i pysjen, Joar lager frokost og Jesper hopper rundt i sofaen, noe som han da ikke får lov til. Jeg tror faktisk at målet hans er å gjøre alt han ikke får lov til hele tiden 😉

Etter en lang periode uten PT trening var det tid for en ny time i går.. Tja hva skal jeg si? Det var sinnsykt vondt, slitsomt og viljen ble satt på prøve, men jeg gjennomførte og gikk på “Helgero” timen etterpå. Det er pilates/yoga inspirert time. Dagen i dag blir nok vond med tanke på kroppen.. Jeg vil si at jeg er en anelse støl! 


Synes disse ordene passet bra med tanke på gårsdagen 😉 (Bilde hentet fra google)

Jeg har jo som sagt begynt på nytt opplegg og det har fungert veldig bra, søtsuget er borte og maten metter lenge. De første to kiloene er borte og jeg håper flere er borte når februar melder sin ankomst. Jeg føler meg så mye bedre når jeg ser at det fungerer og det gir mer inspirasjon til å fortsette.

Nå skal vi snart gjøre oss klare til å kjøpe bursdagsgave for Jesper skal i barnehage bursdag i morgen, deretter er det å gjøre oss klare til håndballturnering for Jonathan.

Ønsker dere alle en fin dag der ute og det ser ut som det skal bli en fin dag med sol 🙂

Klem fra meg

Den første dagen er alltid verst!

Hei alle sammen!

Det ligger vel kanskje i kortene om hva jeg skal skrive om nå..


Det bør ikke handle om vekt, men det gjør det allikevel! (Bilde hentet fra google)

Ja jeg er i gang igjen jeg etter et lite tilbakefall på nyåret 😉 Det er ikke noe nyttårsforsett, men et valg jeg tar for meg selv og kroppen min. Det handler om å føle seg bedre og ha det bra med seg selv, så jeg er igang igjen. Det høres jo ganske klisjeaktig ut det med å ha det bra og føle seg bedre når man er slankere og spiser sunt.. men er det ikke slik? Er det ikke derfor alle gjør dette?  Jeg føler meg ikke bra i den kroppen jeg er i nå og vil gjerne gjøre noe med det. Denne gangen har jeg valgt å følge fitfocus sin matplan. Det er en middelvei mellom lavkarbo og vanlig produkter. For 250kr fikk jeg opplegg for 4 uker, både mat og trening, pluss at jeg har verdens beste PT som hjelper meg videre på veien både med trening og gode ord <3

Jeg skal være ærlig og jeg skal si at jeg trenger folk som gir meg noen oppmuntrende ord og synes at jeg er flink, det gir meg boost! En boost til å fortsette å være like flink.. Flere som føler det sånn?

Akkurat som med bloggen, og når folk synes det jeg skriver er bra eller at de liker mayashjorne. Det gir meg en bekreftelse på at det jeg gjør ikke bare er tullete, og for å være ærlig tror jeg at alle trenger dette. Alle mennesker trenger både ros og hyggelige tilbakemeldinger, alle vokser på fine ord. 

(Bilde hentet fra google)
 

Jeg har gode venner rundt meg som drar meg med ut på turer/treninger og en mann som er veldig flink til å hjelpe meg både når jeg er på topp og når jeg er langt nede så det skal være muligheter for å lykkes.

Etterpå er det ut på tur i ruskeværet med Nina fra jobben. Da er det litt lettere å komme seg over dørstokken når man er to 🙂 

Nå sitter jeg å slapper av etter en god middag som besto av kylling og mangosalat, mens guttakrutt ser på film (RIO). Det er godt for de også og kunne slappe av etter en lang dag både på skole og i barnehagen. 

Jeg håper alle dere der ute får en fin kveld om det er inne foran peisen eller  ute i ruskeværet!

Klem fra meg   

Vårt hjem – vår stil <3

Hei og god kveld..
Nå nærmer det seg natta for en trøtt småbarnsmor 😂MEN et lite innlegg først..Har egentlig hatt en fin dag i dag, men da kvelden kom og gutta hadde lagt seg ble jeg litt lei egentlig.. Hadde så mange planer for kvelden men ble sittende som en zombie foran TV skjermen istedenfor.. Og ja jeg vet det er greit, men hadde så mange planer da.. Skulle bake protein rundstykker og jobbe litt..
Joar har vært borte i hele kveld og det blir litt sånn framover nå som fotballen har begynt igjen 😀

Ja i dag har jeg lyst til å slenge med litt bilder fra hjemmet vårt og hvordan vi har det.. Om jeg følger moten nå er jeg ikke så sikker på men jeg elsker det ❤

Joar bare henger med og sier ikke så mye og er vel heller oppgitt over hva jeg kommer hjem med.. Jonathan kom hjem fra trening i dag,  så hører jeg fra gangen “Mamma så fin pinne du har kjøpt deg”..Det var den nye trollhasselen min 😂😂 positiv da!
Jeg elsker å drive på hjemme, styre og ordne, og tenne stearinlys..

Ååå nå holdt jeg på å glemme at jeg har fått meg det råflotte fatet.. Mannen til ei på jobben laget det og det er så flott! 😍 Akkurat sånn jeg ville ha! Blir nesten litt i overkant av å bli så glad for et fat, men det er virkelig flott..

Litt bilder fra resten av huset kommer her.. Elsker den rustikke stilen med drivved, den brune fargen og at det ser litt slitt og gammelt ut .. For meg gjør det huset litt lunere og koseligere.. Litt varmt og jeg håper at folk som kommer hit også føler det.. Det er i hvertfall målet ❤

På kjøkkenet har jeg grå vegger.. Så her kjører jeg litt grått og hvitt.. Skal nok etter hvert gjøre om her også 👏

Nei det får bli flere bilder en annen kveld!
Sov godt! 😴😴

Når hode ikke er helt med..

Da er mandagen snart ferdig og godt er det for i dag har det vært en skikkelig kaos dag i hodet 😓
Alt som har kunne gått på tverke har virkelig gjort det!

Nå er det kveld og jeg sitter her med en dundrende hodepine, men guttakrutt har lagt seg og Joar driver med skolearbeid så da kan jeg bare ta det rolig og tussle med mitt 😀
Mye skal gjøres og ordnes til ny dag for store og små her hjemme og jeg angrer litt på at jeg ikke handlet tidligere i dag, men får ta meg en tur etterpå..
Kort innlegg i dag, men kommer sterkere tilbake i morgen ❤

Ha en fin kveld!

En fin bursdagsfeiring ❤

God kveld!
Da er en fin dag over og 4åringen sover søtt ❤
Vi andre ligger slengt rundt på sofaen etter en lang dag.

I dag har vi hatt besøk av ni søte og gode 4åringer.
Vi har spist pølser og hadde egen pølsekiosk (storebror styrte kiosken),vi har kost oss med kaker, masse fin lek og fiskekongen kom også med godteposer ..

Jeg greier jo aldri å bestemme meg for hvordan kaker vi skal ha, så det ble litt av hvert 🙂
Sjokoladekake, muffins, gelé og boller.. Litt i overkant mye, men som sagt så er jeg utrolig dårlig på å velge bare en eller to ting..

Jeg elsker å styre og ordne, og ungene har gjerne et tema på bursdagene.
I dag var det paw control 🐕 Jesper elsker å se på dette og det ble stor stas da vi fant dette på nett!

Jesper fikk mange fine gaver og er storfornøyd med dagen sin. Tusen takk til alle som gjorde den super!

Kvelden avsluttet vi må en tur på snøsparkene ❤

Ha en fin kveld der ute!
Klem fra meg

Med beina på bordet etter en lang dag!

Pysjen er på, pepsi max i glasset og idrettsgallaen på tv.. Nå er lørdagskvelden endelig her ..
En lang dag med mye styr og stell, men vi har stort sett kost oss.. Var ikke så koselig når vi skulle drasse med oss alt fra butikken, akebrett og med lavt blodsukker, men det gikk fint det også.. Vi kom oss hjem til slutt..

Vi fikk prøvd julegaven vår også! Bålpanne med grilling av pølser, kakao med krem og mørkegjemmsel..

Nå sover gutta søtt og jeg har bakt, blåst opp ballonger og pyntet til morgendagens 4års bursdagsfeiring..

Nå skal jeg bare sitte her og slappe av, så ha en fin kveld! 🙂

May Liss 

Litt snø så vi fikk prøvd snowraceren 🙂

I <3 HOME

Hei og god morgen!

Da er vi oppe og hopper, i hvert fall til en viss grad. Her går det i fifa 17 på tven og pokemon serie på nettbrettet, mens jeg tenkte at jeg skulle få til et innlegg før klokka ble 20 på kvelden 🙂 Målet om å blogge hver dag har jeg greid hittil, og jeg synes det er kjempe artig. Ser at flere lesere kommer sakte, men sikkert og det er gøy! Minner om siden min mayashjorne på facebook, gå inn og ta en titt da vel 🙂 

I dag skal vi være hjemme og kose oss.. bare ta det med ro. Må opp en tur å handle siste rest til bursdagen for lillebror i morgen, så da får vi luftet oss litt. En liten gutt som gleder seg veldig til at alle marihønene skal komme hjem til huset hans <3 


Elsker fargen på disse rosene <3

Det er egentlig ganske sjelden vi har dager vi bare kan være hjemme og kose oss sammen. Fra neste helg starter Joar med fotballen og da er det mye fotball framover og mye som skjer. Neste helg er det også loppetassen for Jonathan så her er det bare å gjøre seg klar til alt som skal skje. I disse periodene er det viktig med god planlegging og kontroll 😉 

Nå er det deilig frokost så dere får ha en fin lørdag alle sammen og nå ser det ut som sola kommer også, får ikke blitt bedre enn det! 

Klem fra meg <3

Det er fredag!

Hei godtfolk!
Fredagen er her igjen, kommer like fort som den går! Nå er klokka snart åtte, jeg har akkurat tatt meg en dusj etter å ha vært på min første “Helgero” time på trento Sørumsand! Latteren satt litt løst da vi kom og hele salen var mørklagt. Jeg og Gro Anita så på hverandre og tenkte: “Hva er dette for et opplegg?”
Det var utrolig godt og avslappende opplevelse faktisk, en måte å trene på som jeg aldri har gjort før.. Yoga inspirert/avspenning/meditasjon.. Veldig bra! Anbefales!
Blir nok en del av disse timene framover + styrke og løping!

Nå er lillegutt snart i seng og storebror henger opp sin første klesvask og Joar lager chicken tandoori .. Alle har sin oppgave og min er jo blogging 😉

Nå snør det og vi gleder oss til morgendagen som vi satser på å tilbringe ute med bålpanne og akebrett med verdens beste smågutter!

Ha en fin kveld der ute, nyt helgen!

Tre enkle små ord…

God kveld!
Etter å ha sovet på sofaen i 4 timer så er det vel på tide å få til et blogg innlegg.. Jeg hadde jo bare tenkt å slappe av litt, og våknet nå! Det gikk ikke helt etter planen, men da er jeg uthvilt til jobb i morgen i hvertfall 🙂

I dag har vi hatt besøk av Madicken og rett før hun ble hentet laget hun et brev til meg.. Hun sa jeg skulle lese det etterpå, så jeg tok det fram etter hun hadde dratt og der lå det søteste brevet som jeg noen gang har fått!

“Til May Liss fra Madicken.
Du er verdens beste tante og snil og du har veldig fint hus og fine klær..
I LOVE YOU”

Hva kan man si? Tre enkle ord fra ei nydelig lita jente som gjør at jeg blir varm helt inn til hjerteroten.. <3

Nei nå skal jeg nok ta kvelden og vi  satser på litt lavere temperaturer i morgen slik at vi kan prøve den nye bålpannen vi fikk til jul <3

Ha en fin kveld!