Gravid er ingen sykdom, men det er litt slitsomt allikevel..

Hei og god morgen! 

Nå sitter jeg i sofaen, tv-en surrer og går mens gutta sitter på kjøkkenet og spiser. Dagen starter som alle andre dager siden slutten av mai, den starter med kvalme.. noen ganger går det greit og andre ganger er det bare utrolig slitsomt. Jeg vet at det snart går over, det gjør det alltid. 

Bilde hentet fra google

Jeg har egentlig vært veldig heldig i dette svangerskapet for det eneste jeg har hatt av “plager” er kvalmen og blodtrykksfall. Blodtrykksfall kjenner jeg når kommer, så da er det bare å sette seg ned, puste og ta en frukt (som jeg alltid har i veska eller i nærheten) Dette er jo ting som går over fort og er slitsomt når det pågår, men etterpå er jeg like fin. 

Dette svangerskapet har jeg bare gått opp 4 kg hittil. Jeg kan spise minimalt av ting med mye sukker og fett så kostholdet er ganske sunt, i tillegg er det slik at jeg må spise lite og ofte så jeg ikke skal bli kvalm. 

Målet er å jobbe til juleferien så krysser fingrene for at formen er like bra da 😉 

Allerede søndag, helga går altfor fort og jeg må begynne å bake til en liten bursdagsfeiring senere i kveld.

Ha en fin søndag 🙂 

Maya 

Fredag kveld!

Da var jammen fredagen her igjen, og hadde ikke tenkt å blogge, men så ble det sånn allikevel..  

Satt meg ned i sofaen for ca 5 timer siden, og her har jeg sittet!  (Bortsett fra 100 do-pauser, to ganger måtte jeg slepe meg ut på kjøkkenet for å hente papir for å tørke opp to hele glass med pepsi max som forsvant inn i gulvteppet ,og selvfølgelig da jeg skulle hente mine favoritt sukkertøy) 

Ingen stearinlys er tent og sitter egentlig i mørket. Har tatt på meg den styggeste joggebuksa jeg har, men det er en av de to som faktisk passer 😉 Bordet er kaos etter middagen som ble tatt foran tv-en og kattene ligger slengt rundt i stoler og sofaer. 

Ja så er det ikke så innmari ryddig,men det er fredag og fri, og jeg har faktisk fått sett han jeg bor sammen med i mer enn 2 timer.. det er ikke vanlig hverdagskost. 

Jeg sitter og vurderer om jeg skal slenge meg rundt for å rydde litt, men tror egentlig jeg dropper det!

Ha en fin fredagskveld der ute <3

Maya 

 

Stuen ble ny for 1400kr ❤

God kveld!

Ungene sover, Joar jogger og jeg ligger i pysjen på sofaen. Det finnes ikke noe bedre følelse enn å ligge på sofaen med levende lys på bordet mens det er skikkelig ruskevær ute. Jeg burde kanskje gjort noe, men velger å slappe av i dag 🙂

Som overskriften sier har jeg fikset stua og er så fornøyd <3
Innlegget i går handlet litt om at jeg er veldig opptatt av gjenbruk og det ble selvfølgelig det nå også!

Før jeg fant ut hva jeg ville ha så måtte jeg over i lysere farge. Jeg liker grå og isunda gråfargen fra IKEA har jeg alltid likt godt. Den er litt sånn spraglete gråfarge som passer godt når man har barn med tanke på flekker og søl.
Valget mitt falt på Karlstad sofa fra ikea, men jeg hadde ikke tenkt å bruke 7000 på nye møbler nå.. Så fikk tak i en kjempefin toseter på finn til 500 og to stoler med to tilhørende trekk til 1000kr.
Sofaen jeg hadde solgte jeg og fikk 400 for.. Helt topp!

Så kom jeg over to puter jeg falt helt pladask for <3
Linputer med Mamma og pappa tekst fra Palma, de ga jeg 250kr for og de passet helt perfekt både i sofaen og hver sin stol!

Digger forresten de store kartene fra IKEA! Har det blå og det brune 🙂
Nå mangler jeg bare noen kule blå/beige puter til sofaen så begynner jeg å bli fornøyd!

Det jeg vil med dette innlegget er å si at det er så mye bra brukt der ute og hvis man er villig til å bruke litt tid på å finne og hente, så er det mange muligheter! By the way så er jeg kommet forbi det stadiet at jeg synes det å kjøpe og selge brukt er flaut 😉

Ha en fin kveld der ute 🙂

Maya

179 dager er lenge siden!

Fikk opp et varsel på facebook siden min om at det var 179 dager siden sist jeg hadde postet et innlegg.. kanskje på tide og prøve igjen med litt blogg da.. 

Vet ikke hva som skjedde for 179 dager siden, men mistet motivasjonen for å skrive. 

Siden sist har det skjedd en del saker og det største er vel at vi venter en liten jente i januar 2018. Det vil jeg si kom ganske overraskende, men nå gleder vi oss bare. Gutta er som gutter flest, og med eldstemann er det fotball som er det store. Jeg husker da han var liten og vi pratet om at vi ønsket han skulle få den samme lidenskapen for fotballen som jeg og Joar har. Jeg har spilt i 15 år og Joar aner jeg ikke, men han spiller enda 🙂 MEN vi var enige om at han skulle få prøve de aktivitetene han ville, så han har vært innom hiphop, svømming, håndball, allidrett og fotball. 

Da Jonathan var 6 år, var han med på sin første trening. Etter det har det bare blitt flere og flere. Jeg ser den samme interessen og gleden ved fotball som jeg hadde da jeg var 8 år.

Minstemann på 4 år synes alt er morsomt og det er ingenting som er bedre. Han vil egentlig styre alt selv 😉 

Jeg tenker at min blogg kommer til å bestå av ting som faller meg inn der og da, men den store interessen er interiør, sette sammen elementer som passer sammen og gjør det fint her hjemme. Jeg handler ikke ting i butikken, men er veldig opptatt av gjenbruk. Jeg skjønner ikke hvorfor man skal kjøpe nytt når det er så mye fint brukt. Ja det er litt jobb og følge med etter ting og alt er man ikke like heldig med, men for meg blir det som en hobby som gjør at jeg kan ta en liten pause i hverdagen. De tingene jeg ikke vil ha lengre, eller som ikke passer inn selger jeg og kjøper meg noe annet nytt 🙂 Jeg forandrer ofte og følger ingen bestemt stil, men setter ting sammen som jeg synes er fint og gir meg den gode følelsen. (Bilder kommer etter hvert) 

Jeg kommer nok til å skrive en del om hverdagslivet med småbarn, graviditet/baby, jobb og annet som faller meg inn 🙂

I dag er jeg hjemme med minstemann som har fått bihulebetennelse, så endelig fikk jeg satt meg ned og skrevet litt. 

Ha en fin dag! 

 

Bilde hentet fra google