En litt bedre dag <3

I går var det i en overkant hektisk dag som dere kunne lese på gårsdagens blogginnlegg. Herlig dag! #Ironisk

Dagen i dag har vært litt bedre og Sofia er tilbake til seg selv igjen.  Begge gleder seg både til jobb og barnehage i morgen. 

Jeg blir litt rastløs når jeg går hjemme med sykt barn, og jeg har fått ryddet i noen skuffer og skap de to siste dagene. Jeg blir like overrasket hver gang over hvor mye rart jeg tar vare på! Flere som kjenner seg igjen? 

I morgen skal jeg på fest med jobben og det gleder jeg meg til. Fikk klippet håret mitt i går og er så fornøyd selv om det ble ganske kort 😉 Jeg er ikke noe flink til å prioritere meg selv når det gjelder slike ting. Jeg får sette det opp som en ting jeg ønsker å bli bedre på, og den lista begynner å bli lang nå.. I kveld skal jeg få prøvd noen kjoler og det blir spennende å se hva jeg ender opp med til i morgen kveld, jeg må ihvertfall ha det klart i kveld <3 

Ja som dere skjønner skjer det ikke så mye her hjemme, men vi fikk luftet oss en tur i dag da. Jeg og Sofia drar ofte ut på en liten oppdagelsestur. Vi gjør stort sett alltid det samme ( Sofia styrer ruta) og vi finner alltid det samme. En stein som er veldig fin, et fryst blad og etter det må vi lukte/kjenne på tujaen eller grana. Når vi er ferdig med dette går vi inn igjen og da er humøret på topp! 

Lille lam kjole

Nå er det tid for trening, legging og lekser så nå logger jeg av.

Kos dere i kveld!

Maya 

Herlig dag! #Ironisk

Klokka ringer og jeg greier såvidt å slå opp øynene. Ved siden av meg ligger Jesper å sover tungt. Jeg titter ned på klokka og den viser at det er på tide å stå opp. Natta hadde vært lang med en syk 1-åring.

Jeg går ut i stua og da treffer den meg, den siver gjennom neseborene og jeg tenker at dette her skjer ikke. Joda, midt på det nye hvite gulvteppet mitt ligger en gedigen kattebæsj. Jeg får teppet ut på terrassen mens det kommer noen gloser. Jeg tror faktisk ikke jeg kunne fått en verre start på dagen!

Huset er på hodet og alt er bare kaos. Gutta er klare for skolen og jeg fikk ordnet matbokser, drikkeflasker, frokost og medisiner før vi kom oss ut døra. Kjørte de på skolen og da var da bare brette opp armene for å få litt orden på huset. Det kunne jeg glemme for jeg og Sofia skulle lese, leke med duplo, synge, se på en film, spise litt, leke litt igjen.. bestemte hun.

Klokka tikker og den nærmer seg halv tre og middagen må begynnes på. I dag er det håndball for Jonathan 1630 og da er det greit å ha middagen ferdig til han kommer hjem. Jesper gjør lekser mens pastaen koker og jeg bader Sofia. Jeg kommer sikkert til å tenke tilbake på denne tiden å si at det var kaotisk men fint, men dagens status er at denne dagen har vært hektisk og slitsom.

Joar kom inn døra klokka tre og det var godt.

Nå skal jeg ta meg en liten pause, puste litt også er jeg så god som ny igjen!

Ha en fin onsdag <3

Maya

 

Tirsdag og hverdag

Jeg sitter i sofaen og på tv’en spiller håndballgutta fletta av Island. Jesper sitter ved siden av meg å trykker på telefonen og er helt oppslukt i sitt eget. Jeg tar en titt over sofaryggen og på gulvet  ligger ei lita jente på en madrass med kosekanin trygt i armen. Hun er i dårlig form, med feber og oppkast. Heldigvis har hun bare kastet opp en gang og krysser fingre for at det blir med den ene gangen! Jeg kan se den lille kroppen går opp og ned, hun sover godt og bryr seg ikke om kommentatorene på tv’en skriker av begeistring over en redning av Norges keeper. Lille vakringen, så liten der hun ligger. 

Det er lenge siden jeg har skrevet noe nå, eller egentlig ikke. Jeg har mange innlegg men ingen som jeg ønsker å trykke publiser på enda. Kanskje senere. Kanskje aldri.

Joar er på skolen og jeg er hjemme alene med ungene, og i dag har vi hatt det veldig fint sammen. De dagene som er helt uten krangling eller uoverensstemmelser er så gode. Gutta har vært flinke i dag og når lillesøster er syk så ser jeg hvor mye de bryr seg om henne. Det minste lille klynk så er de der for å se hva som skjer <3 

Nå er det snart kvelden, og jeg skal slenge beina på sofaen. Et kort innlegg, men en start. 

Jeg ønsker dere en fin kveld videre og krysser fingrene for at Norge holder de siste minuttene 🙂

Maya