En nydelig dag, min dag ❤️

Jeg våkner, ser på klokka og den nærmer seg ti. Jeg ser på telefonen og det er 50 varsler. Det er da jeg kommer på det, jeg har jo bursdag! ❤️

Herlighet for en følelse! Jeg elsker å ha bursdag, tenk at for 38 år siden kom jeg til verden. Det er også en del blandede følelser på denne dagen og det er mange hendelser jeg kunne vært foruten i livet mitt. Det som er fint er at disse hendelsene har først dyttet meg langt ned, men deretter gjort meg utrolig sterk. Ikke perfekt eller uredd, men sterk.

I dag har vi bare tatt det med ro. Spist deilig hotellfrokost, slappet av, gått litt rundt i oslo, spist lunsj på peppes, øl og fotballkamp på Andy’s og middag på way down south 🖤

Middagen på way down south er den beste maten jeg har smakt noen gang! Har du ikke prøvd det ut så må du bare bestille bord med en gang!

Etter middag ble det en tur på pub og se ny fotballkamp, og deretter ble det Aker brygge og Oslo by night! 🖤

Hatt en fantastisk dag og tusen takk for alle meldinger, gratulasjoner på facebook og telefoner, det betyr mye! 🖤

MAYA

 

 

 

Oppdatering 🤎

Hei alle fine lesere! 

Nå er det lenge siden sist og jeg ser at mange er fortsatt inne å leser innleggene mine tross stillheten på bloggen.

Tusen takk 🤎

De siste ukene har flydd avgårde  og jeg rekker så vidt å henge med på alt som skjer.

Jobben har tatt det meste av tiden min de siste ukene og resten går til å være med familien🤎

Jeg vet mange lurer på hvordan det gikk på ahus med Sofia, men har ikke rukket/orket å oppdatere noe før nå.Vi var på ahus og tok EEG, og den viste utslag men ikke nok. Nå blir det å observere og filme evt anfall et halvår før neste test. I høstferien er det Jesper sin tur med ny EEG!

De siste ukene oppdaterer jeg med jobb, ahus, samtaler, møter, mer jobb og litt tid med familien.. Ikke noe greit, men sånn er livet!

Jeg jobber fortsatt med barneboken min og har begynt å skrive på noen andre prosjekter også! Jeg vet at jeg har alt for mange baller i luften på en gang, men det har vært en rød tråd gjennom livet mitt de siste 10 årene.

Til lørdag har jeg bursdag og da er det min dag! Det blir hotelltur med Joar uten barn hele helga og det skal bli herlig! De siste ukene har vi sett hverandre i døra for å si hei/hadet så dette er etterlengtet tid med hverandre 🤎

Jeg savner å være på tur, men nå er det rett og slett ikke tid til det så håper på noen fine dager i Rendalen i høstferien 🤞

Jeg ser klokka nærmer seg leggetid for meg snart. Er helt utslitt om dagen så det blir ofte tidlig kvelden.

Ha en fin kveld!

Maya

En fornøyd gjeng! 💛

En fornøyd gjeng sitter i bilen på vei hjem. Sola skinner og det er lite biler på veien.

Vi våknet til regnvær i dag, men det gjorde ikke så mye da sola plutselig skinte til frokosten.

Vi fikk pakket oss ned med vekslende vær og satt nesa mot Kristiansand dyrepark. Ingen bilkø og vi gikk bare rett inn i parken! Herlig! 

Kort oppsummert så har vi tilbragt mye tid med å klappe griser, esel, geiter, hester og kuer. Vi har sett på show på kutoppen, spist lunsj i solskinn og boller fra Kardemommeby. Vi har kjøpt slush, besøkt reptiler og sett på show i Hakkebakkeskogen. Mange høydepunkter i løpet av dagen, og for Sofia var gleden stor da pappa kjøpte en Mikkel Rev 🦊

Vi har vært mye sammen, men også delt oss slik at alle skulle få lov til å gjøre det de hadde lyst til.

Dagen kunne ikke blitt bedre og vi er utrolig fornøyde! 💛 

MAYA 

Lavvotur i høstmørket 🍁

Det er fredag og vi er på lavvotur i høstmørket. Vi er i Kristiansand. 

Tidligere denne uka bestemte vi oss for å overraske ungene med overnatting i lavvo og en tur til dyreparken. Gleden var stor da gutta skjønte at vi kke skulle til tannlegen, men på tur! 

Joar var inne på padleperler.no og fant et fint sted å overnatte med lavvo. Vi kom fram i åttetiden og det var et utrolig fint sted helt nede ved vannkanten. Det var en fin liten gressplen som passet perfekt til lavvoen og en benk hvor vi kunne spise fredagstacoen vår.

Nå er det helt stjerneklart, litt vind i trærne og jeg sitter alene på benken mens Joar legger Sofia. Det eneste lyset er en lenke med cottonballs som ligger på bordet. Ganske så herlig!

Jeg har ikke vært ute på overnattingstur i denne årstiden før, men det er utrolig fint. Det gir en type ro som jeg ikke finner hjemme.

I morgen venter dyreparken og vi gleder oss stort til å kjøre  tømmerenna, møte Mikkel Rev og spise kanelboller i Kardemommeby.

Ønsker dere en fin fredag videre!

MAYA 

 

Alle trenger vi det ❤️

Tilhørighet, høre til. Et ord på 11 bokstaver. Et ord som kan fremme mange ulike følelser.

Alle trenger vi å høre til. Være en del av noe. Ikke hele tiden, men det å vite at man hører til er trygghet.

Tilhørighet er ikke en selvfølge. Noen ganger tilhører man et sted man ikke var ment til i utgangspunktet. Alle har vi et ansvar for at barna våre skal føle det. Føle seg elsket og vite at de har et sted å gå til ved behov.

For meg henger tilhørighet sammen med ordene kjærlighet, omsorg og trygghet. Alle trenger vi det, voksne som barn.

Barn kanskje aller mest?

Det er ikke bare å si at her hører du til. Gi ordet mening, gjør det betydningsfullt og gi det oppriktighet. Gi det kjærlighet og vis det med forståelse. Alle trenger vi å høre til, og faktisk vite at vi hører til.

Ensomhet, tomhet og utrygghet.Tre ord som henger sammen med tilhørighet på en helt annen måte. Vanskelige ord. Vonde ord. Vonde følelser.

Alle trenger vi å høre til og være en del av noe ❤️

 

MAYA