Barnehagestart, Sykdom og fotballakademi..

Ja, nå er det en stund siden dere har hørt fra meg og det har vært litt fordi jeg ikke har vært motivert for å skrive noe som helst. Jeg har gått litt tom for ord, det er en del andre ting jeg jobber med for tiden som har tatt litt mer plass. 

Hva har egentlig skjedd denne uka? 

Sofia har begynt i barnehagen sammen med pappa, Jonathan har hatt sin første økt på fotballakademiet,  Jesper har vært på Ahus og resten av uka har han vært syk og i natt bar det inn på legevakta med Sofia med høy feber og diverse andre symptomer som gjorde meg både redd og urolig. Nå skal vi bare følge med og passe på at hun får i seg væske.

Rollene er byttet litt denne gangen med tanke på svangerskapspermisjon og barnehagestart. Jeg husker med de to andre så følte jeg at jeg måtte ha alt av det JEG hadde krav på fordi jeg var mamma, men ser jo det nå at for meg var det helt greit å begynne å jobbe tidlig. Jeg føler ikke at jeg er noen dårligere mamma for det, men hører jo at mange synes det er tidlig at jeg begynte å jobbe da jeg gjorde. Det er ikke noe problem for oss og Sofia er en trygg, leken, blid og god unge selv om hun er hjemme med pappa istedenfor mamma. 

Jeg begynte å jobbe da Sofia var 6 måneder og pappa skulle være hjemme med henne. Det er sånn det ble med tanke på at vi ikke var garantert noe barnehageplass i januar. Nå er det også Joar som har hatt barnehagestart og det har gått bra, men det er jo litt rart for lillemor som er vant til de “vanlige” rundt seg.

For oss ble det veldig naturlig at Joar skulle ta barnehagestarten med Sofia siden han har vært hjemme de siste månedene og hun er blitt en skikkelig pappajente. Det er ekte kjærlighet, og vi har opplevd det slik som man sier at jentene ofte får et tettere bånd med pappa enn mamma. Jeg selv også husker det fra da jeg var liten, jeg var mer opptatt av pappa enn av mamma, men nå har jeg alltid vært litt guttejente og likte heller å jobbe ute med pappa enn å drive med matlaging inne. Jeg sier ikke at alle føler det sånn, men sånn er det for oss.

Jonathan har hatt sin første økt på fotballakademiet og det var både spennende og gøy! Han kom hjem med røde kinn og var superfornøyd med det han hadde vært med på 🙂 Jeg er så glad for at det ble startet opp akkurat nå, for det er fotball han vil holde på med og han har nå mulighet til å være med på fotballtreninger flere ganger i uka.

Jesper har vært en tur på Ahus, etterhvert blir det ny EEG og mulig bytting av medisiner. I tillegg har han vært syk hele uka. Satser på at helga gjør susen og barnehage på mandag! 

Jeg ønsker dere alle en fin helg videre, her blir det stille og rolig.

Maya

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg