Boller, latter og høye stemmer <3

Det var en gutt som gledet seg veldig da han sto opp i dag, blid som ei sol! I dag var det tid for vennegruppe og Jesper skulle ha med seg fire fra klassen hjem.

Vi trasket hjem fra skolen og jeg hadde glemt hvor små de var. De gikk hjemover med de store fine sekkene sine og du kunne høre de var spente og glade. Stemmene var høye og det var mange spørsmål om hva som skulle skje når vi kom hjem, og ikke minst om de bollene vi skulle bake 😉

Jeg fikk satt bolledeig mens ungene lekte, og etter litt heving var det endelig klart 😉 De trillet boller til den store gullmedalje, og da bollene var ferdig stekt og kakaoen var klar, gikk vi bort til lekeplassen. Sola var framme og vi rakk å leke litt før vennegruppen var ferdig og alle ble hentet.

Vennegruppe skal ikke handle om å gjøre mest mulig og bruke mest mulig penger. Den skal handle om at de små skal leke sammen, ha det gøy og ikke minst bli bedre kjent. Det handler også om at den som har vennegruppe kan vise fram rommet sitt, lekene sine og huset sitt.

Jeg leste et blogginnlegg om dette med vennegrupper, og bloggeren selv så ikke hensikten eller utbyttet av å ha vennegruppe. Jeg er uenig, for jeg ser at det skaper samhold, glede og trygghet. Jeg kan kun snakke for meg selv og mine opplevelser som mamma, men også som lærer. Vennegrupper er populært og det er gøy! Selv mine 4. klassinger etterspør vennegrupper, selv om det har allerede hatt det i tre år. Så om jeg skulle si noe om akkurat det å ha vennegrupper så må det bli at det har stor verdi for ungene, men det er kanskje vi voksne som synes det er et tiltak?

I dag sendte jeg hjem fire små førsteklassinger som hadde det topp på sin første vennegruppe, og hva er vel finere en et tannløst smil som sier “takk for meg”? <3

Nyt fredagskvelden!

Melancholight Font Generator Preview

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg