En fredag i januar <3

Jeg sitter ved spisestuebordet, jeg elsker å sitte her med pc’en og bare drømme meg bort med musikk på ørene.

Utenfor vinduet hører jeg barnestemmer, de ler og prater om hverandre. Jonathan har vennegruppe og de har nettopp spist taco, og deretter gått ut en tur for å leke.

Snart kommer lillemor og Jesper hjem også, sammen med pappa <3

Det er godt at det er helg igjen. Det er så godt med fredager og du vet at du kan sove lenge eller gjøre akkurat det du vil <3

Mannen skal spille cup og jeg skal kose meg med ungene. Mulig at det blir en svensketur, men litt usikkert enda. På søndag skal vi ta bilder av ungene gjennom et studio som søkte etter barnemodeller, vi gleder oss!

Må bare legge ved et bilde jeg synes var så søtt av lillemor, snart 1 år lille vakringen vår <3

Ja hva skal man si om denne uken som snart er lagt bak oss? Jo det har vært en fin uke, vi har vært mye sammen, sett på Harry Potter filmer, hatt gode samtaler, spilt spill, stakkars lille ulykkesfuglen Jesper datt ned trappa og fikk et stort sår på ryggen, men det gikk heldigvis bra..

Jeg og Jesper fant ut sist lørdag at vi skulle droppe Ipad og telefon en uke for å se hvordan det gikk. Det har gått så bra og kjente at jeg også trengte en vekker på akkurat dette punktet. Jeg fikk lov til å ta viktige telefoner og blogge, også var det lov til å se på tv 🙂 Det er farlig hvor avhengighetsskapende telefon, pc, Ipad og tv egentlig er, om du lar deg bli med inn i den verden så kan man fort bli der og det tar tiden bort fra det som faktisk er viktig. Jeg skal definitivt bruke det mindre, men må neste i forhold til bloggen.

Kjøpte meg et nytt skilt i går og jeg synes det var så koselig. Hvert eneste utsagn på dette skiltet er viktig i en familie og kanskje aller mest “Say I love you” og “Respect each other”.. 

Status på bloggen, joda det er en del lesere og det synes jeg er gøy. Prøver å finne ut av hva folk liker å lese om, det virker som om det er interiør og småbarnslivet.

Jeg synes det er gøy med blogg og den har tatt meg til ting jeg aldri ville opplevd uten den.

Ha en fin fredagskveld der ute, snart er det mammakveld for meg 🙂

Maya

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg