Et av våre vakreste eventyr ❤

Klokka nærmer seg tolv og det er kvelden på meg i dag. Jeg er ganske sliten etter en utrolig morsom og koselig kveld i går!

I dag har vi ikke gjort så mye. Vi har vært på hytta hele dagen, ungene har badet og vi har grillet med gode naboer på hyttefeltet.

I skrivende øyeblikk kjenner jeg alle inntrykkene etter ferien begynner å komme. Det har vært en eventyr av en reise og jeg vil ikke at det skal ta slutt.

Jeg savner å sitte på en sanddyne i Lofoten og se på solnedgangen, jeg savner å våkne opp til dager der jeg tror jeg er kommet inn i et eventyr, og ikke minst all den gleden som jeg har opplevd med den lille familien min ❤

Jeg kan fortsatt høre latteren når de små barnekroppene møtte det iskalde havet og de gode samtalene mellom to brødre i teltet før de sovnet. Jeg har friskt i minnet det lille lykketrollet som ikke ville sove i telt og heller ville bruke det som en trampoline, men dagen etter da jeg våknet av et “HEI!” og et nydelig smil, var alt glemt. Tenk at vi har tatt kveldsbad i små tjern midt på natta og sovet på steder der ingen andre har vært!

Noen har opplevd sin første sommerforelskelse og andre har fått nye  venner. Noen har fått smaken på teltlivet og andre har styrket båndet mellom seg. Brødre har blitt mer sammensveiset og vi har opplevd å kjenne på det å være sammen som en familie. Vi har delt gode opplevelser med hverandre, og vi er alle enige om at dette har vært en fantastisk reise! ❤

Tenk 3 uker med mange hundre mil tilbakelagt. Det skulle være en ferie for alle, både store og små. Vi kastet oss ut i det og for oss ble det et av våre vakreste eventyr!

Joar, du og jeg, et team som får til det aller aller meste! ❤💪

Tusen takk for alt du ga oss Norge, du leverte og ga oss minner vi aldri vil glemme ❤🇳🇴

Maya

karuseller, is og masse morro!
Fjelltur i Rondane 
Masse god turmat ❤
Fantastiske kvelder sammen 
Kos ❤
Teltlivet 
Lofoten
Midnattssola fikk vi oppleve 
Lek og nydelige strender i Senja 

Opplevelser sammen 💙
samhold ❤
Telte i naturen 🇳🇴🌲
Glede ❤
Smil og latter 

 

4 kommentarer
  1. Ser helt fantastisk ut. All kreditt til deg og Joar for å sette ut på en sånn ferie. For noen minner dere har skapt.

  2. Herlighet for en reise dere har hatt 🥰 ser og høres helt fantastisk ut 🏕 Det er noe jeg kunne tenkt meg selv. Vi får se neste sommer 🏖 Det har vært veldig gøy å lese om reisen deres🤸‍♂️👶🤾‍♂️🕺💃

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg