Gjenbruk og interiør <3

Gjenbruk og interiør er to ting jeg er veldig opptatt av, og elsker å kombinere.

Jeg er mye på finn, og kjøp og salgs sider på facebook hvor jeg finner masse jeg bruker i mitt eget hjem. Noe er gratis og noe må jeg betale mer for, men allikevel billigere enn det ville vært å kjøpe det nytt.  Jeg elsker gjenbruk og fornye huset etterhvert som jeg finner noe nytt.

Dette er min hobby og jeg elsker når jeg kan ordne hjemme. Spesielt når jeg er alene, eller etter at ungene har lagt seg. Da forsvinner jeg inn i min egen verden og  for meg er dette en måte å samle energi på. Noen driver med yoga, mindfulness eller andre beroligende ting, mens jeg ordner i huset 😉 Flere som har det sånn?

Legger ved noen bilder av sånn som det er her nå og de funnene som jeg er mest fornøyd med fra desember 😉

Dette “fatet” fant jeg ved glomma og synes det er så fint <3 Her kan man dekorere det etter ulike årstider, nå er det jul som er tema.

Jeg hadde jo tenkt å bytte litt stil og gå bort fra den rustikke stilen, men det greide jeg ikke og for en uke siden fant jeg dette nydelige bordet på finn til 400,- Elsker det!

Dette gamle vinduet fikk jeg gratis og det passer godt inn i stilen her hjemme, her har jeg pyntet med den hjemmelagde nissefamilien min som jeg har fått av mamma og pappa. Fatet er fra home & cottage, også kjøpt brukt.

Dette bildet er fra kremmerhuset og det synes jeg er så fint <3 Dette ga jeg en del for (også brukt), men akkurat dette hadde jeg veldig lyst på. Passer godt inn i stilen her hjemme.

Denne lampen ga jeg 100,- for på finn. Den synes jeg er så stilig!

Dette viser kanskje ikke så mye helheten i huset, men nå plukket jeg ut litt småting for å vise hva man kan få for en billig penge om man ønsker. Jeg er for gjenbruk og i dagens samfunnet så er ting nesten ikke brukt og mer som nytt.

Jeg har ikke råd til å bruke massevis av penger på interiør og møbler, men ved hjelp av gjenbruk kan jeg kjøpe meg det jeg har lyst på. Når jeg er lei ,og er ferdig med det så selger jeg det videre til noen som kan få bruk for det og som vil pynte opp sitt hjem <3

Ha en fin kveld der ute, og gå gjerne inn på facebook siden min (mayashjorne) og svar på meningsmålingen 🙂

Maya

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg