Gjett om vi gleder oss!

Snart halloween og her i huset synes vi det er helt topp!

Her er det allerede planlagt hva alle skal være, og alt er kjøpt inn. Jeg vet om ei lita snuppe som kommer til å elske å få godis i bøtta 😉 

Vet at det er mange som ikke er så glad for at vi har “adoptert” denne tradisjonen, men jeg ser heller på det som en dag da ungene kan kle seg ut og kose seg sammen med venner. Jeg vet det kan gå begge veier, halloween kan være samlende, men også splittende. Det er vi som foreldre som må ta ansvar og sørge for at alle har noen å være med. Om du liker denne tradisjonen eller ikke så er det bare å kaste seg ut i det for ungene sin skyld, de elsker det. Her i bygda er det blitt mer og mer at man samler hele trinnet til fest, eller klassevis. Kan jo være et tips å ta med seg.. 

Denne tradisjonen er nok kommet for å bli, og i år har vi valgt å ha en fest her hjemme med gutta i klassen til eldstemann. Grunnen til at vi valgte Jonathan sin klasse er rett og slett fordi ellers i hverdagen er det en gutt som må greie seg mye på egenhånd og småsøsknene tar mye oppmerksomhet. Denne kvelden skal han få lov til å ha en skikkelig skummel aften med kompisene sine!

Vi har kjøpt inn det skumleste av det skumleste så her blir det alt fra gravsteiner til zombier som man vil møte på ute i mørket. Ja, vi har valgt å ta det ute, tenne opp i bålpanna, ha skummel musikk i mørket og masse ekle overraskelser.

Hvordan gjør dere det på halloween? 

Maya

4 kommentarer

Siste innlegg