Kan det gå?🤸🏼

Jeg er jo full av påfunn og det aller meste greier jeg å gjennomføre, men det er en ting jeg aldri klarer! Trening er virkelig noe jeg vil komme igang med, men jeg får det aldri til.

Melancholight Font Generator Preview

Jeg blir helt svak i kroppen og den stritter i mot.. det er faktisk noe det verste jeg gjør. Jeg har prøvd så mange treningsmetoder for å skape en eller annen form for treningsglede, men klarer ikke finne den rette. Jeg prøvd jogging/løping, sykling, styrke, aerobic, pilates, litt yoga, PT-timer, trappeløp..

Hva gjør jeg videre? Hvordan skaper jeg treningsglede og evt hvor lang tid må jeg trene før den kommer? Helt seriøst vurderer jeg å begynne på kickboksing, det har jeg skikkelig lyst til faktisk. Ser for meg at der kan jeg få ut en del følelser og negative tanker som kverner rundt i hodet kombinert med en sterkere kropp..

MEN nå har jeg altså tenkt til å begynne med noe nytt, ihvertfall prøve og denne gangen handler det om å stå opp tidlig om morgenen, komme seg ut i mørket og starte dagen med en gå/joggetur.. om jeg klarer å gjennomføre det vil tiden vise, men jeg gir det et forsøk <3

Melancholight Font Generator Preview

 

 

 

Maya 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg