Kan dette kaoset bli til en fin vinterstue til under 1000,-?

Ja for akkurat nå er det et stort kaos der ute, med alt mulig av skrot og diverse man egentlig kan finne en annen plass til, eller kaste. (Dette bilde viser vel at jeg er et menneske som ikke alltid har det ryddig, men er ikke det litt sånn hos alle?

Spørsmålet her er vel om  dette kaoset bli til en fin vinterstue? <3

Jeg har som vanlig satt igang med et nytt prosjekt etter at jeg så et innlegg på en interiør side på facebook. Jeg har en ide om hvordan jeg vil ha det og hvordan jeg skal gjøre det, men budsjettet jeg har gitt meg er 1000 kr.  Jeg kunne ha brukt mer og kjøpt alt nytt, men det er gjenbruk som er stikkordet her.

Jeg vil også vise at man kan få det fint uten å bruke så mye penger, samtidig så skal det være brukervennlig for en småbarnsfamilie. Vi er veldig glad i å bruke bålpanna vi har i hagen og denne vinterstuen skal være et sted der vi skal skape gode minner sammen.

Jeg vil ikke røpe for mye på hvordan jeg ser det for meg at det skal bli, men det skal være koselig, hvitt og naturlig.

Nå skal det sies at jeg er ikke noe interiørutdannet menneske, men jeg tar litt ideer fra her og der.. Så setter jeg det sammen slik jeg vil ha det. Det er sikkert noen som er mer erfarne enn meg der ute som sitter å drar seg i håret.. MEN kom gjerne med tips om du ser noe som kan bli finere for ofte er det lett å se seg litt blind når man holder på <3

Nå skal vi snart dra til Svelvik i bursdag og tre barn skal pyntes, så her er det bare å slenge seg rundt.

Ha en fin dag!

Maya

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg