Kjære Tusenfryd!

Først av alt vil jeg takke for en super dag i parken! 

Parken var pyntet til halloween og det var en magisk stemning. Noen hadde kledd seg ut, parken var pyntet med spindelvev, gresskar og alt som hører med for å skape en skummel stemning for både store og små.

Dagen startet litt trått pga kulden, og mange av de største attraksjonen var stengt fram til 12.30. Dette førte til lange køer på de få som var åpne, og for to spente gutter som hadde gledet seg lenge var dette en skuffelse. Jeg har full forståelse for at sikkerhet går først, men kanskje en ide til neste høst og endre åpningstidene til 12-18?

Da klokka nærmet seg stengetid og mørket kom så var det helt fantastisk! Karusellene lyste opp og vi hadde nok vært en time lengre om det hadde vært mulig <3

Zombieslippet var utrolig bra, og skikkelig creepy! Musikken, stemningen, zombiene og man kunne kjenne panikken når alle disse kom løpende ut av porten.. Jeg kjente ihvertfall at adrenalinet begynte å pumpe!

Dagen i dag har vært fylt med spenning, latter, god mat, zombier, gevinster og ikke minst har vi tilbragt tid med to vi er veldig glad i!

Vi har kost oss masse og vi sees nok neste høst på nytt zombieslipp!

Nyt resten av søndagen 🙂 

Melancholight Font Generator Preview

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg