Lørdag på sitt beste!

Lørdag kveld og jeg sitter i pysjen, FANTASTISK!

Dagen i dag har vært veldig bra og ganske annerledes. I dag var jeg først alene litt med ungene og fikk tatt en liten photoshoot med de nye gensere fra woolland. Farmor gikk bananas på nett og kjøpte masse barnehageklær til lillemor og gensere til gutta <3

Gutta var så søte der de gikk med lillesøster i mellom seg. Hun gliste og lo, og ville gjerne løpe av sted. Det er bare det at hun ikke kan gå enda, noe hun ikke helt har skjønt selv, men vil veldig gjerne da. Det er ikke så lett å ta bilder, men alt jeg driver med for tiden er en læringsprosess så det blir bedre etterhvert. Legger ved noen bilder av photoshooten nedenfor <3

 

Etter dette var det å bli hentet av svogeren min. Han spurte meg om jeg ville hjelpe han med å innrede leiligheten. Jeg kjenner at jeg blir glad og litt rørt over at han gir meg det ansvaret.

Vi brukte en del timer og fant spisemøbler og tv-benk i første omgang. Sofa og stuebord er på plass, så neste gang blir det innkjøp av en del andre ting som blant annet lenestol, bord, lamper, bilder og annet små interiør.  Dette er så gøy og jeg elsker å kikke etter hva som kan passe sammen og matche med ulike møbler. Jeg gleder meg til han får møblene om 14 dager, og det kommer bilder ettervert!

Etter handling og mange gode samtaler ble det thai mat og film hjemme hos han. For en trebarnsmor med masse kaos i livet så var det koselig å bare få lov til å ta det helt med ro og kose seg med noe helt annet denne lørdagen. Det er ikke det at jeg ikke liker å være med barna mine, men noen ganger trenger man å lade batteriene og det fikk jeg gjort i dag.

Nå ser jeg på hver gang vi møtes og dette har jeg gledet meg lenge til. Håper dere der ute har hatt en like fin lørdag som meg!

Maya

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg