Mayashjorne <3

Jeg er May Liss, personen bak bloggen mayashjorne.

Mamma til tre vakre barn først og fremst, men også kone til en herlig mann. Jeg er lærer og vært det i 12år. Jeg elsker interiør og gjenbruk. Jeg er ikke så glad i å trene, men klarer hvis jeg vil! Jeg er ikke veldig opptatt av sminke og kropp. Jeg står på, er ikke redd for å ta i et tak og gjør alt for de rundt meg skal ha det bra. Jeg vil si at jeg er en positiv person, men også ei dame med mye følelser. Jeg elsker å rydde og ommøblere, det gir meg en ro i kroppen. Det som er viktig for meg er at folk er snille mot de rundt seg og behandler hverandre med respekt. 

Vi bor i det jeg kaller dukkehuset, og ikke noe stort og fancy, men vårt <3

Vi kjører en eldre peugeot og er ikke rike. Vi er en helt vanlig familie og det som hører med under det. Her vil du møte kaos, men også mye latter og glede. Vi viser følelser, gråter og er sinte. Vi er en ekte fotballfamilie og Liverpool er laget, men om noen vil danse ballett er det også helt greit 😉

Vi er engasjerte i det vi driver med, og høyt konkurranseinstinkt vil du finne hos hele husholdningen. 

Det hele startet for noen år tilbake, da jeg satt meg ned å laget min egen blogg. En blogg som skulle inspirere, motivere, være ærlig og vise innsiden av en helt vanlig familie. Jeg husker jeg synes det var skummelt. men i dag er jeg veldig glad jeg tok steget. 

Bloggen har gitt meg så mye, og da mener jeg ikke materielle ting. Jeg Den har gitt meg alt av følelser, den har gitt meg selvtillit, trygghet og satt fokus på ting som jeg synes er viktig.

Jeg synes det er viktig å være ærlig i forhold til det jeg skriver, og jeg står for det jeg legger ut. Bloggen vokser for hvert år og det blir stadig flere lesere. Jeg bruker mye tid og energi i det jeg skriver, og barna mine skal kunne lese innleggene når de blir eldre, og da er det viktig at det er noe de kan være stolte av og ikke flaue over.

Det skjer mye ting på bloggen om dagen og det er veldig morsomt.

Jeg vil oppdatere dere etterhvert!

Ønsker dere en fin kveld videre 🙂

Maya 

4 kommentarer

Siste innlegg