Mayashjorne, blitt mye mer enn det jeg trodde <3

Søndag ettermiddag, her er flertallet syke og vi tar det helt med ro. Ski på tv og joggebuksa er på, slike søndager er helt fantastiske 🙂

Jeg sitter å tenker på bloggen og hvor mye jeg tenkte på å starte en blogg før jeg faktisk lagde meg en profil på blogg.no for 2 år siden. Det var egentlig ganske skummelt. Litt fordi jeg bor på et lite sted, hva vil folk jeg kjenner si og mene?, og man gir jo andre folk et innblikk i livet sitt.

De siste 6 månedene har jeg jobbet mye med bloggen og lagt ned mye tid, energi og postet en del innlegg som jeg måtte tenke en del over før jeg faktisk gjorde det. Jeg ser at flere leser bloggen min og det setter jeg veldig pris på. Den strekker seg faktisk mer og mer utover Norges land og det synes jeg er utrolig spennende. 

Det er ikke lett å skrive et innlegg, jeg bruker ofte veldig lang tid og funderer mye over hva jeg skal skrive om, hva vil fenge og tiltrekke seg mest lesere. Det er ikke alt som er like interessant i livet til ei dame på 35 med 3 unger.. Men jeg ser at innlegg om interiør, trening og veldig ærlige/åpne innlegg trekker nok flest lesere.

Da jeg startet Mayashjorne var det for å vise innsiden av en familie på 4, nå 5. Her er det ofte at ting står på hodet, mye er langt ifra strøkent, men vi har det fint i det lille dukkehuset vårt og gjør så godt vi kan med det vi har. I dag ønsker jeg fortsatt det samme med bloggen, men jeg jeg vil framover ta for meg mer om ting/temaer som jeg tror mange synes er vanskelig å prate høyt om. Det kan være alt i fra å oppleve kriser, økonomi, temaer som omhandler følelser og hva man prater høyt om og ikke.. Det må være noe jeg selv kan relatere meg til, det er viktig for meg. 

Jeg har aldri vært noe flink til å prate om hva jeg føler og tenker, det er noe jeg har lært meg i voksen alder, men man blir aldri for gammel til å tilegne seg nye egenskaper tenker nå jeg. De siste årene har jeg lært mye om meg selv og det er også med på å forandre livet mitt på nåværende tidspunkt. 

Det er veldig mange innlegg som ligger som kladd enda inne på bloggen, og det er fordi jeg er så usikker. Jeg vet ikke om jeg noen gang vil poste de, men kanskje jeg gjør det en gang som jeg føler at det passer eller kanskje de blir liggende der for alltid.. hvem vet?

En ting som er sikkert er at denne bloggen har gitt meg mye mer enn det jeg noen gang hadde trodd, den har åpnet dører som ikke ville vært åpnet for meg om jeg ikke hadde startet den. Jeg vet at noen av innleggene mine har rørt enkelt mennesker som i etterkant har tatt kontakt, jeg vet at den har gitt folk ideer og tanker om muligheter man kanskje ikke hadde tenkt på selv. . Bare dette gjør meg utrolig stolt over at jeg turte den gangen og gå inn, starte opp og lage meg min egen profil. Takk til alle dere som gidder å lese bloggen og ta dere tid til å sende meg tilbakemelding som gjør at jeg blir mer motivert for å fortsette å skrive, gi meg en pekepinn på at det jeg gjør ikke er helt verdiløst <3 (Du finner mayashjorne på snapchat og instagram også)

DET SETTER JEG PRIS PÅ!

Ha en fin søndag videre og HEIA NORGE!

Maya

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg