Mitt beste kjøp! #gjenbruk

Gjenbruk er i tiden og jeg har vært opptatt av dette en del år allerede. I begynnelsen var det litt flaut å si at jeg kjøpt mye brukt. I dag er jeg ikke flau over det i det hele tatt og er det noen som synes noe om det så får det heller være 🙂 

Mitt beste kjøp?

Det er et vanskelig spørsmål for jeg har kjøpt en del det, men det beste må være spisestuen vi har. Det er et stort cornwall spiseborbord fra skeidar. Det var noen bruksmerker da jeg kjøpte dette, men ikke sjenerende og det var et veldig fint bord. Bordet er er ikke i utgangspunktet så stort, men har en illeggsplate som er innebygd i bordet og kan gjøre det langt Et veldig praktisk for oss som er mange til tider, men samtidig ikke har så stor stue.

Jeg synes den rustikke stilen er fin og gir en varm følelse i huset. Jeg har prøvd mange stiler, men havner alltid tilbake til denne. Denne stilen blandet med litt svart, nytt og gammelt interiør fra ulike tidsaldre så blir dette så fint!  

Tilhørende stoler er fra home&cottage, de fikk jeg gratis da tidligere eier skulle pusse opp og ville ha de fort ut av huset. Det var noe slitasje på de, men med en liten skinnfell over stolen ble den som ny! Ikke trenger jeg å være redd for med tanke på at det bor både barn og dyr i huset.

Det beste av alt er at spisestuen kostet kun 200,-  og stolene fikk jeg som sagt gratis. 

Jeg er ikke helt fornøyd med pynten på bordet, men trefatet fant jeg ute i naturen, tørket det og bruker det nå som dekorasjon.

Synes disse stolene er så fine <3 

Dette bildet fikk jeg av en god venn i julegave og det betyr mye for meg. Viktig tekst i en hverdag full av stress og utfordringer <3

Dette er jo en av de kjøpene jeg er veldig fornøyd med, men det er mange flere kjøp jeg vil dele med dere senere.

Ønsker dere en fin dag! 

Maya 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg