Noen mennesker i livet 🤎

‎Jeg er heldig som har mennesker i livet mitt som bryr seg. Mennesker som bryr seg om hvordan jeg har det og ønsker å se meg lykkes.

Det er ikke alle som har slike mennesker i livet sitt og dette er noe jeg er opptatt av. Det er mye snakk om psykisk helse i forhold til barn og unge. Jeg er ingen ekspert, men tenker det er like viktig for oss voksne. Alle trenger vi noen som gir oss et lite halmstrå å holde i når alt virker vanskelig.

I en periode i livet mitt kjente jeg på å skyve bort venner og ta de som nå er noen av mine nærmeste for gitt. Jeg tenkte at dette ikke var så viktig, jeg hadde de få jeg trengte rundt meg. Jeg tenker tilbake på det mennesket jeg var da. Sterk på utsiden og svak på innsiden. Jeg var uovervinnelig, ingenting kunne såre meg, jeg latet som jeg var sterk når jeg egentlig bare ville at noen skulle se meg mer enn hun som klarte alt 🤎

De siste årene har jeg jobbet hardt for å få tilbake gamle vennskap og nære forhold. Jeg tar ikke for gitt lenger, jeg føler meg heldig og i de periodene jeg har trengt at noen har dyttet meg videre så er det noen som har gjort det.

Psykisk helse er for alle!

Vi trenger trygghet, forutsigbarhet, støtte, trøst og ikke minst å bli sett. Ikke bare i de tunge periodene, men hver dag.

Ta deg tid, det kan virke så lite, men for noen kan det være grunnen til å ikke stoppe opp 🤎

MAYA

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg