Prøver meg på hjemmelagede ting av drivved <3

Deilig dag, vi sto opp klokka 10 og ventet lunsjbesøk kl. 11. Litt stresset da jeg våknet og ingenting var klart, og i tillegg måtte en tur i butikken. Det gikk bra ved at jeg fikk god hjelp av gutta.

Lunsjbordet var ferdig dekket og alt var klart til lunsjbesøket var her <3

Etter de hadde dratt fikk jeg en idê om å lage et brett/fat av drivved, noe lignende det jeg har på bildet over. Hun som var her ønsket seg et slikt og tenkte at det var en koselig romjulsgave til ei som jeg setter stor pris på.

Jeg gikk ut i dukkehuset som også er boden, og fant det jeg trengte av utstyr. Det var altfor kaldt å stå ute så jeg tok i bruk kjøkkenbordet for å prøve ut ideen.

Hva trenger man? Jo, en sag, drivved, skruer og drill. (Hadde en litt større sag enn den på bordet)

Fatet ble fint og enkelt var det å lage det. Den nye eieren ble fornøyd så det var koselig …

Så fikk jeg lyst til å prøve å lage et skilt som jeg lenge hadde tenkt på. Det var i grunn ikke så vanskelig å lage, men skriften var vanskelig .Den første utgaven ble jeg ikke fornøyd med så da droppet jeg det og snudde plankene. Jeg fant ut at jeg skal heller prøve å skrive ut bokstaver og lage meg egne sjablonger. Det blir nok mye bedre, MEN jeg har prøvd og det er det man blir bedre av.

Hva tenker du jeg burde ha som tekst på skiltet? Kom gjerne med forslag <3

Nå skal jeg lage middag, gutta er borte på overnatting, en hos en kamerat og den andre hos farmor så det ble det en kveld i romjula som jeg og Joar kan se litt på serie og bare kose oss litt alene. Det gleder jeg meg til <3

Ha en fin kveld der ute!

Maya

4 kommentarer

Siste innlegg