Siste dag!

Tenk da er sommerferien over, og det virker som det var i går jeg kjente solen steke i ansiktet og visste at nå var det en lang ferie som ventet!

Jeg klager ikke på noen måte, og jeg må si at årets sommer har virkelig levert. De tre ukene på bilferie i Norge var et eventyr av de sjeldne og alle de fine tingene vi fikk oppleve sammen. Vi har vært på små utflukter med både venner og familie. Vi har tatt kveldsbad, spist masse god mat og virkelig bare nyte at vi kan gjøre det vi har lyst til.

En gutt har begynt på SFO, og lillesøster har begynt i ny barnehage. To gutter vent spent til skolestart med nye sekker, en lilla og en grønn. En skal opp i 5. klasse med ny lærer og en i 1. klasse, helt fersk på skolen.

Jeg skal opp i 4. klasse med min klasse og det blir spennende. Blir koselig å møte elevene igjen <3

I sommer har det også skjedd mye på bloggen og jeg vet at det kommer til å skje mer, så vi har spennende tider i møte.

Ved hver oppstart setter jeg meg noen mål for høsten, og jeg har gjort det denne høsten også. Jeg vil ikke dele alle målene her enda, men det er snakk om forandringer i forhold til meg selv 🙂 Nei, jeg er ikke gravid, ikke alvorlig syk og skal ikke skilles, just saying!

Spennende å se hva denne høsten bringer, i fjor på denne tiden fikk vi en del overraskelser og jeg håper at det ikke er så mange av disse i år!

Ønsker dere en finfin dag, her skal vi nyte siste rest av ferien før det setter i gang i morgen 🙂

Maya

Takk for denne gang, sommerferien 2019 var en av de beste! <3 
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg