Sykedag, alt går på tverke og en nabo med et stort hjerte <3

I går kveld kom feberen for fullt og jeg lå rett ut etter jobb. Tror jeg sov eller satt i sofaen konstant etter jobb. Det er sjelden jeg blir så dårlig, men nå satt hodepinen inn for fullt og som sagt feberen bet seg tak og ville ikke gi slipp.

Jeg hadde bestemt meg for å ta en dag hjemme og da Sofia ikke er bra enda hadde jeg bestemt meg for at hun  skulle være hjemme med meg.

Jeg våknet i dag tidlig og den første som kommer ned med feber og tett som ei potte er Jonathan. Ja, da  ble det hjemmedag på han også. Så var det å gå inn i stua for å fyre i peisen, og der lå det en gedigen kattebæsj på det nye teppet mitt. Kjenner at jeg nesten eksploderer av sinne. Jesper og Sofia står opp og det er bare å få på de klær og få Jesper i barnehagen. Jeg setter meg i bilen og skal starte opp.. det er jo bare å glemme for bilen starter ikke! Da kommer tårene! Er det mulig? Er det fredag den 13?

Jeg går inn igjen og innser at det blir 3 barn hjemme i dag og kjenner fortsatt at feberen bobler i panna og jeg er hvit i ansiktet som et laken. Plutselig banker det på døra. Det står det naboen med et smil om munnen og lurer på om jeg vil  låne bil til barnehagen og hjelp til å starte bilen etterpå. Ja takk sier jeg ydmykt, noen sekunder i forkant hadde egentlig hele verden rast bokstavelig talt.

Jeg fikk kjørt Jesper i barnehagen og dro hjem for å få liv i bilen. Det gikk ikke.. verden raste litt igjen og jeg satt meg ned i sofaen for å samle litt krefter. Jeg brukte en del timer på å finne ut hvordan få billaderen til å fungerer, men ved hjelp av en youtube video skjønte jeg greia og bilen ladet. Klokka 15 fikk jeg start og fikk hentet i barnehagen. (Hadde back-up, men ville jo gjerne slippe å bruke den) Så var det å sette i laderen etter jeg hadde parkert,og da røyk den ene ledningen på laderen. Nye tårer kom og jeg måtte bare manne meg opp og tenke at dette ordner seg.

Deretter var det middag til ungene. Pannekaker. De spiser og koser seg, Sofia blir som en vandrende seigmann og jeg innser at hun må i badekaret. Da var det bare å samle litt krefter og fikse det. Nå sover hun, ren og pen, Jonathan ligger i senga og slapper av, og Jesper spiller mindcraft. Jeg sitter rett opp og ned i sofaen og fikk nettopp vite at Joar er på vei hjem fra jobb. (og ja, han har fått noen meldinger på kurs i dag, ikke veldig stolt av det, men noen må det gå utover)

Tenk at jeg har så greie folk i huset ved siden av og som redder en litt stresset trebarnsmor med feber og bihulebetennelse. Supermann! Det vanker en vinflaske på døra i kveld <3

Nå skal jeg legge meg rett ut på sofaen og sove så lenge jeg kan!

Håper dere har hatt en litt lettere dag enn meg?

Maya

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg